luni, 26 august 2024

Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Ţărilor de Jos

În acest weekend, Formula 1 a revenit cu Marele Premiu al Ţărilor de Jos, eveniment transmis live de Antena Sport de pe circuitul de la Zandvoort, unde Cuza şi Dan Pavel au comentat competiția. Transmiterea de ieri a Marelui Premiu de pe Antena 1 a fost lider de audienţă, cu Lando Norris plecând din pole position şi câştigând trofeul, anunta Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Competiţia de pe circuitul de la Zandvoort a dominat audienţele ieri, potrivit datelor de la Kantar Media, înregistrând între orele 15.45 – 17.55 un rating de 2 puncte şi o cotă de piaţă de 13.4% în rândul publicului comercial cu vârste între 21 şi 54 de ani, depăşind Pro TV care a obţinut 1.5 puncte de rating şi 10.1% cotă de piaţă. 

Lando Norris a sărbătorit a doua victorie în Formula 1 la Marele Premiu al Ţărilor de Jos, în timp ce Max Verstappen nu a reuşit să câştige pentru a patra oară consecutiv pe acest circuit, clasându-se pe locul doi. 

Cuza şi Dan Pavel au fost prezenţi la faţa locului pentru a transmite experienţa Marelui Premiu al Ţărilor de Jos, pe circuitul istoric de la Zandvoort, reintrodus în calendarul Formula 1 în 2021 după o pauză de 36 de ani. 

Cuza - Imagine remisa in comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Formula 1 va continua pe 1 septembrie în Italia, pe circuitul de la Monza. 

Competiţiile Formula 1, Formula 2 şi Formula 3 sunt disponibile integral pe platforma AntenaPLAY, Antena confirmându-se ca fiind casa Formulei 1 în România pentru următorii trei ani.


Niciun comentariu despre subiectul „Formula 1, lider de audienţă cu Marele Premiu al Ţărilor de Jos”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile