miercuri, 14 august 2024

Google aduce pentru prima oară în România, prin eMAG si Vodafone, dispozitivele Pixel 9, ceasul inteligent Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2

Cele mai noi dispozitive din gama Pixel, smartphone-urile din seria Pixel 9, ceasul inteligent Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2 vor putea fi acum comandate prin partenerii Vodafone și eMAG (pentru toate telefoanele mobile de la Google prin eMAG, CLICK AICI, pentru Pixel Watch CLICK AICI, iar pentru Pixel Buds Pro 2 CLICK AICI), anunță compania Google printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

Pixel 9 -  Toate imaginile din acest articol au fost remise în comunicat de către Google Romania pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

Google anunță lansarea în premieră în România a magazinului Google (ne-tranzacțional) și celor mai noi dispozitive Pixel. Telefoanele Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL, ceasul inteligent Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2 sunt disponibile pe piața din România pentru precomandă începând cu 13 august, prin intermediul partenerilor locali ai Google: Vodafone și eMAG. Pixel este singurul telefon care combină hardware de ultimă generație, modelele Gemini de la Google, sistemul de operare Android și inteligența artificială Google. Căștile Pixel Buds Pro 2 sunt echipate cu cipul Tensor A1 și oferă o anulare a zgomotului de două ori mai eficientă, iar Pixel Watch 3 oferă mai multă performanță, în două dimensiuni diferite.

Cele mai recente inovații AI ale Google, disponibile pe piața locală

Toate cele trei modele din seria de telefoane Pixel 9 dispun de cele mai recente inovații Google bazate pe inteligența artificială, oferă o performanță de top a camerei și o experiență îmbunătățită utilizatorului. Dotat cu noul procesor Tensor G4 și 16 GB de RAM, Pixel 9 Pro este cel mai puternic dispozitiv Pixel lansat până acum, fiind conceput pentru a rula cel mai avansat model de AI de pe un dispozitiv Pixel. Aceasta înseamnă fotografii și videoclipuri de ultimă generație și modalități mai inteligente de a îmbunătăți experiența utilizatorilor. Telefoanele Pixel 9 și Pixel 9 Pro XL vor fi disponibile pentru livrare în România începând cu 22 august, iar Pixel 9 Pro începând cu luna septembrie. Clienții din România pot precomanda cele 3 telefoane din gama Pixel 9 începând de astăzi, de la Vodafone și eMAG.

Alături de gama de smartphone-uri, ceasul inteligent Pixel Watch 3 oferă o experiență complet integrată în ecosistemul Google, cu funcționalități îmbunătățite de urmărire a nivelului de fitness și wellness, în timp ce căștile wireless Pixel Buds Pro 2 oferă o calitate audio premium. Cele două produse - Pixel Watch 3 și Pixel Buds Pro 2 - pot fi precomandate începând de astăzi, prin intermediul Vodafone și eMAG, și vor fi disponibile pentru livrare din 10 septembrie (Pixel Watch 3) și 26 septembrie (Pixel Buds Pro 2).

Achizițiile de dispozitive Pixel vin cu oferte speciale, inclusiv abonamente YouTube Premium și Fitbit Premium, precum și planuri de stocare Google One Premium, îmbunătățind experiența globală a ecosistemului Google pentru clienții români. Informații suplimentare despre beneficii vor putea fi obținute la achiziția produsului de la parteneri.

Prețurile recomandate ale noilor produse anunțate de Google:


Pixel 9

128 GB: 4.499,99 RON

256 GB: 4.999,99 RON


Pixel 9 Pro

128 GB: 5.499,99 RON

256 GB: 5.999,99 RON

512 GB: 6.699,99 RON


Pixel 9 Pro XL

128 GB: 5.999,99 RON

256 GB: 6.499,99 RON

512 GB: 7.199,99 RON

1 TB: 8.499,99 RON



Carcase de protecție pentru telefoanele Pixel

Pixel 9 & Pixel 9 Pro: 199 RON

Pixel 9 Pro XL: 219 RON



Pixel Watch 3

41 mm: 1.999 RON

45 mm: 2.249 RON


Accesorii pentru Pixel Watch

Active Band: 249 RON


Pixel Buds Pro 2: 1.249 RON


Pentru mai multe informații despre funcționalitățile noilor dispozitive Google și pentru precomandă, clienții pot accesa magazinul online Google Store România, lansat tot astăzi, sau retailerii parteneri Vodafone și eMAG. Magazinul online al Google din România este unul de prezentare a produselor, unde vizitatorii pot afla informații despre produsele hardware ale Google disponibile în țara noastră și serviciile conexe, precum și partenerii de unde le pot achiziționa.

Lansarea dispozitivelor Pixel pe piața din România reflectă angajamentul Google de a-și extinde ofertele hardware în Europa Centrală și de Est, România fiind una dintre piețele esențiale din regiune. Cu un hub tehnologic regional la București, format din 400 de specialiști, care susține întregul ciclu de dezvoltare a produselor (Research, Engineering, Product Management și User Experience), echipa Google din România a avut un impact major în dezvoltarea ecosistemului de produse hardware al Google, inclusiv pentru o parte din funcționalitățile dispozitivelor Pixel. Tehnologiile dezvoltate în București sunt integrate în produse și servicii utilizate de oameni din întreaga lume, hub-ul local fiind cel mai mare centru Google de dezvoltare pentru produse wearables din Europa Centrală și de Est. Parteneriatul Google cu retailerii locali Vodafone și eMAG asigură că noile dispozitive Pixel sunt accesibile clienților români prin canale de încredere”, a declarat Lavinia Neagoe, Director of Engineering & Bucharest Technology Site Lead la Google România.

Intrarea în portofoliul nostru a celor mai noi produse Google vine să întărească promisiunea pe care o facem românilor prin platforma EasyTech, de a oferi tuturor acces la cele mai noi tehnologii, cu soluții de plată flexibile și suport în alegerea celor mai potrivite dispozitive pentru clienții noștri și familiile lor. Iar acest lucru este confirmat de creșterile în vânzări atât pentru telefoane, precum și pentru gadget-uri și accesorii. Noul Google Pixel 9 înglobează tehnologii de ultimă oră, precum Gemini, soluție AI integrată exclusiv în aceste smartphone-uri, care pot fi testate și achiziționate, din 22 august, în magazinele Vodafone”, a declarat Nedim Baytorun, Directorul Diviziei Consumer a Vodafone România.

"Cu peste 22 de milioane de oferte active, clienții vin pe eMAG pentru a descoperi produse și soluții pentru orice nevoi, dar și tehnologiile viitorului prin cele mai noi gadget-uri lansate pe piață. Prin parteneriatele de lungă durată cu branduri inovatoare, precum Google, reușim să le oferim clienților cele mai noi produse de tehnologie concomitent cu lansările internaționale. În premieră pe piața locală, românii pot face o precomandă pentru noile dispozitive Pixel 9 începând de astăzi, la fel ca utilizatorii din Europa de Vest. Mai mult, ei pot achiziționa produsele simplu, în rate flexibile, direct din contul MyWallet și se pot bucura de livrare gratuită cu Genius", a spus Diana Ion, director comercial electro-IT eMAG România, Bulgaria și Ungaria.

Pixel 9: Performanța Google AI de ultimă generație și 7 ani de inovație


Cele 3 noi modele de telefoane - Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL - folosesc noul cip Tensor G4 de la Google, realizat împreună cu Google DeepMind și optimizat pentru a rula cele mai avansate modele AI. În plus, telefoanele sunt de două ori mai rezistente decât Pixel 8. Pentru prima dată, modelul Pro vine în două dimensiuni diferite: Pixel 9 Pro (6,3 inci) și Pixel 9 Pro XL (6,8 inci). Cu excepția dimensiunii ecranului și bateriei, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL au aceleași specificații și caracteristici. Ambele au cele mai bune și mai luminoase ecrane Super Actua de la Google de până acum și o nouă cameră frontală de 42 Mpx, astfel încât utilizatorii să obțină fotografii mai clare și mai luminoase în condiții de lumină slabă. Acestea au un aspect actual, cu un spate din sticlă mată și margini metalice lustruite, care oferă o senzație distinctă de calitate premium.

Pixel 9 are numeroase upgrade-uri față de generațiile anterioare. Cu ecranul său Actua de 6,3 inci, Pixel 9 este cu 35% mai luminos decât Pixel 8 și a fost evaluat drept cel mai bun afișaj din clasa sa. În ceea ce privește camera, utilizatorii primesc aceleași camere principale și ultrawide ca la Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL. Aceasta reprezintă un pas uriaș pentru obiectivul ultrawide, care ajunge la 48 Mpx pe Pixel 9, de la 12 Mpx pe Pixel 8. Toate telefoanele Pixel 9 se îmbunătățesc în timp - fiecare telefon vine cu șapte ani de sistem de operare și actualizări de securitate.


Pixel 9 Pro cu Gemini Advanced gratuit în primul an


Procesorul Tensor G4, cu care sunt echipate cele 3 telefoane din gama Pixel 9, este cel mai eficient cip Google de până acum și a fost conceput pentru a oferi o experiență îmbunătățită în utilizarea cotidiană, începând cu deschiderea aplicațiilor sau navigarea pe web. Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL oferă utilizatorilor acces la Gemini Advanced, printr-un abonament gratuit timp de un an la pachetul Google One AI Premium (valabil doar pentru utilizatori noi de Google One sau care au pachetele cu stocare de 100/200 GB). Cu acest plan, utilizatorii au acces la funcții AI mai puternice și pot folosi Gemini direct în produsele Google, precum Gmail și Docs.

Mai mult, utilizatorii pot folosi pe noile telefoane din gama Pixel 9 asistentul Gemini Live, care oferă asistență vocală instantanee și răspunsuri la întrebări, într-un mod conversațional natural. Acest serviciu este disponibil momentan doar în limba engleză. Pentru a asigura o experiență de utilizare a capabilităților AI cât mai fluidă, noile dispozitive Pixel 9 beneficiază de mai multă memorie internă: 12 GB RAM pentru Pixel 9 și 16 GB pe Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL.

Fotografii de grup și panorame perfecte în condiții de lumină slabă

Google a adăugat, de asemenea, noi funcții AI pentru a ajuta utilizatorii să obțină fotografii perfecte. Cu funcția „Add Me”, utilizatorii vor putea face o fotografie cu toți membrii grupului, inclusiv cu fotograful, fără a fi nevoie să folosească un trepied sau să ceară ajutorul unui străin. De asemenea, Google a îmbunătățit funcția „Panorama” pentru realizarea de fotografii detaliate, chiar și în condiții de lumină slabă. Mai mult, funcția „Magic Editor” poate reîncadra automat fotografia, poate extinde imaginea pentru a cuprinde mai mult din cadru și, cu funcția Best Take, utilizatorul obține o fotografie mai bună de grup, de exemplu, combinând fotografii similare. Funcția identifică cel mai bun cadru sau permite utilizatorului să aleagă cea mai bună expresie a fiecăruia.















 

10 lucruri de știut despre Pixel 9, Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL


1 Pixel 9 Pro. E Pro. E magic. 

Îți prezentăm Pixel 9 Pro. Are un design nou, sofisticat și uimitor, și este cel mai puternic dispozitiv Pixel de până acum. Cu noul procesor Tensor G4 și cei 16 GB de RAM, este conceput pentru cel mai avansat AI de pe un dispozitiv Pixel. Asta înseamnă fotografii și videoclipuri de ultimă generație și modalități mai inteligente de a te ajuta toată ziua. Și include un an din planul Google One AI Premium1,pentru funcții AI și mai puternice.

Pixel 9 Pro are cel mai bun sistem de cameră Google de până acum, cu o cameră foto triplă profesională în spate , o cameră frontală de 42 MP complet actualizată și funcții profesionale de ultimă generație. Cu Pixel 9 Pro, videoclipurile au zoom cu rezoluție mare cu funcția Super Rez Zoom și le poți optimiza la 8K cu Optimizare video. Datorită celui mai luminos și mai imersiv ecran Super Actua de până acum, vei vedea culori realiste, chiar și în lumina directă a soarelui. Și, pentru prima dată, va fi disponibil în două dimensiuni: ecran Super Actua de 6,3 inchi și 6,8 inchi3.Așadar, poți beneficia de cea mai bună experiență profesională potrivită pentru tine. Are o baterie care durează toată ziua,4 iar Pixel 9 Pro XL oferă cea mai rapidă încărcare pentru un dispozitiv Pixel.5
Pixel 9 Pro și Pixel 9 Pro XL sunt disponibile în variantele negru, porțelan, gri-verzui și roz cuarț.

2. Pixel 9. Un telefon plin de inovații.

Îți prezentăm Pixel 9. Cu noul său design elegant, de buzunar,  Pixel 9 te ajută să faci fotografii extraordinare, să editezi ca prin magie și să lucrezi mult mai ușor. Camera premiată Pixel include un obiectiv principal de 50 MP pentru o calitate incredibilă a imaginilor și a videoclipurilor, plus o nouă cameră ultrawide de 48 MP pentru prim-planuri Macro Focus. Având cel mai nou procesor Tensor G4 și un RAM actualizat de 12 GB, Pixel 9 oferă performanță ridicată și AI avansat fără efort. Ecranul Actua de 6,3 inchi3 este clar, vibrant și cu 35% mai luminos,6 cu o luminozitate maximă de 2700 niți.7 
Cu îmbunătățiri de design durabile și Gorilla Glass Victus 2 pe față și spate, Pixel 9 poate rezista la orice, fie că e vorba de căzături, zgârieturi și lichide vărsate accidental.8 Este echipat, de asemenea,și cu o baterie mai mare, care rezistă toată ziua și se încarcă rapid4.Și se poate încărca până la 55% în aproximativ 30 de minute.9
Pixel 9 este disponibil în variantele negru, porțelan, verde pastel și bujor. 

3, Incredibil de optimizat. Design elegant.

Pixel 9 și Pixel 9 Pro redefinesc eleganța cu noul lor aspect modern,  într-un design care celebrează camera Pixel emblematică. Noua formă are un profil subțire și o durabilitate îmbunătățită și se simte grozav în mână. Ambele telefoane sunt create cu grijă, cu materiale, finisaje și culori elegante și atrăgătoare. 

Finisajul din sticlă mată, plăcută la atingere al Pixel 9 Pro este completat de o bară foto de lux cu finisaj dual și un cadru metalic lustruit. Spatele din sticlă lustruită al telefonului Pixel 9 contrastează cu finisajele metalice satinate ale camerei și cadrului. Sunt proiectate ținând cont de sustenabilitate și realizate din materiale reciclate,10 inclusiv o carcasă din aluminiu 100% reciclat11.Iar ambalajul este realizat din materiale 100% fără plastic12 .

4, Gemini. Asistentul tău AI integrat.

Gemini te ajută să-ți dezvolți ideile.13 Ține apăsat butonul de pornire pentru a începe să scrii, să planifici, să înveți și altele. Gemini te poate ajuta să găsești informații din aplicațiile Google pentru a planifica din mers, precum detalii despre o petrecere dintr-o invitație în Gmail și sugestii de florării în apropiere în Maps. Sau vorbește cu Gemini pentru a afla mai multe informații sau pentru a lua măsuri cu privire la ceea ce apare pe ecranul tău. Poți chiar să faci o fotografie și să folosești Gemini pentru a primi răspunsuri. De exemplu, cum să salvezi o plantă ofilită de pe pervaz sau ce rețetă poți să prepari cu ce ai în frigider. 

5. Gemini Advanced timp de un an, fără costuri.

Pixel 9 Pro include un plan Google One AI Premium, oferindu-ți acces la Gemini Advanced fără costuri în primul an.1 Include cele mai bune funcții Google AI și 2 TB spațiu de stocare, totul într-un singur plan. Cu acest plan ai acces la și mai multe funcții AI eficiente și poți încerca Gemini direct în produsele Google preferate, precum Gmail și Documente, pentru a rezuma mesajele și documentele necitite.

6. Camera Pixel 9 Pro. Cea mai robustă cameră Pixel de până acum.

Pixel 9 Pro are cea mai bună cameră Pixel de până acum. Acest sistem de cameră foto triplă posterioară oferă fotografii și videoclipuri de nivel profesional, chiar și cu lumină slabă sau de la depărtare. Bucură-te de detalii extraordinare cu un interval de zoom amplu, datorită performanței de calitate optică la 0,5x, 1x, 2x, 5x și 10x, totul cu doar trei obiective.15 Funcția Super Res Zoom cu rezoluție mare îți permite să mărești și mai mult, fiind acum disponibilă și pentru video pentru prima dată.

Pe lângă funcția îmbunătățită Videoclip cu vedere nocturnă, funcția Optimizare video poate acum să optimizeze videoclipuri până la o rezoluție de 8K pentru cea mai bună calitate video de pe un dispozitiv Pixel. Camera frontală Pixel 9 Pro beneficiază de o actualizare majoră, cu un obiectiv nou de 42 MP (cea mai înaltă rezoluție pentru o cameră Pixel frontală) cu ajutorul căruia să faci selfie-urile perfecte chiar și la lumină slabă. Și are cel mai amplu câmp de vizibilitate pentru o cameră frontală de pe un dispozitiv Pixel. 

7. Camera Pixel 9. Fotografii și videoclipuri spectaculoase. 

Camera Pixel premiată include un obiectiv principal de 50 MP pentru calitate incredibilă a imaginilor și a videoclipurilor. Astfel poți face fotografii și videoclipuri în culori vii în orice lumină sau de la distanță. Și o nouă cameră ultrawide de 48 MP pentru Macro Focus creează poze magnifice cu cele mai mici detalii. În plus, camera frontală are acum focalizare automată pentru selfie-uri și mai clare.6 

Modul Vedere nocturnă face fotografii, portrete și chiar panorame clare și vibrante în lumină slabă, cum ar fi concerte și peisaje urbane, chiar și Calea Lactee cu astrofotografie. Iar Editorul magic te ajută să faci editări complexe cu ușurință. Prin câteva atingeri, AI poate edita fundaluri, muta obiecte, și sugera cea mai bună decupare. Și este ușor să faci o fotografie de grup extraordinară cu camera Pixel 9. 

8. Editează fotografii ca prin magie. 

Pentru prima dată, poți să faci poze și să apari în ea în același timp. Funcția Adaugă-mă, care va fi lansată în previzualizare cu Pixel 9, se asigură că nimeni nu e exclus din poză. Fă o poză cu grupul, iar apoi schimbă fotograful. Pixel îmbină ca prin magie ambele poze.15 Cu ajutorul funcției populare Cea mai bună fotografie, poți face o poză de grup incredibilă, pe placul întregului grup, combinând fotografii similare. Găsește cel mai bun moment sau poți alege cea mai bună expresie a fiecărei persoane.15

Iar cu instrumentele avansate de editare Pixel 9, realizarea fotografiei este doar primul pas. Editorul magic poate acum să reîncadreze automat fotografia, să sugereze cea mai bună decupare.

9. Te protejează pe tine și informațiile tale. 

Pixel te protejează împotriva spamului, escrocheriilor și a altor amenințări și îți monitorizează siguranța. Și acum te poate ajuta să verifici fundalul și contextul unei imagini pe care o găsești online, prezentând informații, atunci când sunt disponibile, care pot indica dacă a fost creată cu AI. Încercuiește pur și simplu imaginea pe ecran pentru a o căuta și activează funcția „Despre această imagine”.
Pentru confidențialitate și securitate suplimentară pe telefon, acum poți crea un spațiu privat protejat cu parolă, unde poți instala aplicații și conținut care să rămână private dacă altcineva îți folosește telefonul.2 În cazul în care telefonul îți este furat, Pixel protejează datele tale sensibile blocând automat dispozitivul dacă detectează activitate suspectă sau îl poți bloca tu rapid online, de la distanță.2

10. Creat pentru durabilitate. Șapte ani de actualizări ale sistemului de operare, ale securității și ale 
Funcțiilor noi Pixel.

Dezvoltate pentru durabilitate îmbunătățită, telefoanele Pixel 9 sunt concepute să devină mai utile în timp. Pixel primește automat funcții noi și actualizate cu Funcții noi Pixel (”Feature drops”), așadar devine tot mai eficient cu timpul.16 Pixel rezistă la căzături, lichide vărsate accidental și praf.8 Iar ecranul este rezistent la zgârieturi și daune, fiind fabricat cu Corning® Gorilla® Glass Victus® 2. Pixel 9 și Pixel 9 Pro beneficiază de șapte ani de actualizări ale sistemului de operare și de securitate.17

______________
1 Dacă te abonezi, ești de acord cu condițiile pentru Google One și ofertele aferente. Află cum gestionează Google datele. Gemini Advanced și Gemini pentru Gmail, Docs și alte servicii sunt disponibile doar pentru utilizatori cu vârsta de peste 18 ani. Gemini pentru Gmail, Docs și alte servicii este disponibil numai în limba engleză. Valoarea reală este de 1319,88 RON. Oferta pentru planul Google One AI Premium este disponibilă pentru utilizatori la cumpărarea și activarea unui dispozitiv Pixel 9 Pro sau Pixel 9 Pro XL între 7 august 2024 și 31 octombrie 2025, la ora 23:59. Oferta nu se aplică pentru membrii Google One facturați prin furnizori terți, membrilor Pixel Pass, membrilor cu abonamentul de familie Google One sau membrilor Google One cu un plan de 5 TB sau mai mult. Valorifică oferta înainte de 15 noiembrie 2025, la ora 23:59. La înscriere este necesară o formă de plată validă, dar nu vei plăti niciun tarif decât după expirarea perioadei de încercare. Dacă abonamentul nu este anulat înainte, vei plăti lunar 109,99 RON pentru Google One AI Premium după finalul perioadei de încercare. Poți anula oricând. Fără rambursări pentru perioade parțiale de facturare, cu excepția prevederilor legale în vigoare. Returnarea dispozitivului cumpărat poate duce la anularea abonamentului. Pentru mai multe detalii, consultă one.google.com/offer/terms-and-conditions/pixel9pro&profold.
2 În curând.
3 Ecranul are colțuri rotunjite. Când este măsurat pe diagonală ca dreptunghi, ecranul are 6,3 inchi (pentru Pixel 9 Pro) și 6,8 inchi (pentru Pixel 9 Pro XL). Zona de afișare propriu-zisă este mai mică. Dimensiunea poate varia în funcție de configurație și de procesul de producție.
4 Pentru „toată ziua”: autonomie estimată a bateriei pe baza testării folosind un profil mediu de utilizare a bateriei de către un utilizator al telefonului Pixel pentru o combinație de convorbiri, trafic de date, standby și alte funcții. Testarea bateriei a fost realizată în rețeaua unui operator principal din Statele Unite, în California, la începutul anului 2024, pe hardware și software în preproducție, folosind setări prestabilite. Testele au început cu telefoanele încărcate complet. Autonomia bateriei depinde de mulți factori, iar utilizarea anumitor funcții va reduce autonomia bateriei. Autonomia reală a bateriei poate fi mai scăzută.
5 Când folosești încărcătorul USB-C® de 45W.
7 Luminozitate maximă măsurată la 5% din raportul de pixeli.
8 Proiectat cu grad de protecție împotriva prafului și a apei de IP68, conform standardului IEC 60529, la ieșirea din fabrică, dar dispozitivul nu este impermeabil sau etanș la praf. Accesoriile nu sunt rezistente la apă sau la praf. Rezistența la apă și rezistența la praf nu sunt caracteristici permanente și se atenuează sau se pierd în timp din cauza uzurii normale, a reparațiilor dispozitivului, a dezasamblării sau a daunelor. Telefonul nu este rezistent la căderi / rostogoliri, iar dacă scapi dispozitivul se poate pierde rezistența la apă / praf. Daunele cauzate de căderi, rostogoliri și alți factori externi nu sunt acoperite de garanție. Daunele cauzate de lichide anulează garanția. Pentru detalii, consultă g.co/pixel/water
9 Viteză de încărcare bazată pe testarea cu bateriile dispozitivului descărcate la 1% și încărcate cu un încărcător USB-C® de 45 W de la Google. Testarea încărcării a fost realizată de Google la începutul anului 2024 pe hardware și software în preproducție, folosind setările prestabilite cu dispozitivul pornit. Viteza de încărcare depinde de mulți factori, între care folosirea în timpul încărcării, durata de viață a bateriei și temperatura ambientală. Viteza reală de încărcare poate fi mai lentă.
10 Aceste materiale reciclate reprezintă cel puțin 18% din greutatea produsului.
11 Aluminiul reciclat reprezintă cel puțin 12 % din greutatea produsului.
12 Se referă la ambalajul comercial (excluzând materialele adezive și stickerele obligatorii din plastic) în care produsul este livrat de Google. Pentru a îndeplini cerințele unor comercianți parteneri, stickerele și/sau etichetele de securitate sunt aplicate pe unele variante de ambalaje și pot conține plastic.
13 Aplicația mobilă Gemini este disponibilă pentru anumite dispozitive, limbi și țări. Necesită o conexiune la internet. Verifică răspunsurile pentru acuratețe.
15 Nu este disponibil pentru toate camerele, aplicațiile sau modurile. 
16 Consultă g.co/pixel/updates pentru detalii despre când este eligibil dispozitivul tău să primească Funcții noi Pixel. Disponibilitatea unor Funcții noi Pixel poate varia.
17 Pixel se actualizează timp de 7 ani de la data la care dispozitivul a devenit disponibil prima dată în Google Store în Statele Unite. Pentru detalii, consultă g.co/pixel/updates.
USB-C® este o marcă comercială a USB Implementers Forum.


Pixel Watch 3: Mai mare și mai luminos, funcții îmbunătățite pentru sănătate și sport


Seria de ceasuri inteligente Pixel Watch 3 aduce inovații remarcabile în ceea ce privește afișajul, performanța și funcționalitățile de fitness și sănătate. Noul ecran Actua al Pixel Watch 3, cu o luminozitate de două ori mai mare decât în versiunea anterioară, oferă o vizibilitate excelentă în orice condiții. Noul Pixel Watch 3 este disponibil în două versiuni, cu ecran de 45 mm sau 41 mm, oferind un afișaj mai mare cu 40%, respectiv 10% decât Pixel Watch 2. Cu Wear OS 5 și o arhitectură hibridă, Pixel Watch 3 asigură o durată de viață extinsă a bateriei, inclusiv un mod de economisire care prelungește durata la 36 de ore.

Funcțiile avansate de monitorizare a fitness-ului și sănătății utilizatorilor, cum ar fi noul indicator al formei zilnice (Daily Readiness) și Cardio Load, care analizează performanța inimii în activitățile cardio, oferă utilizatorilor interesați de bunăstarea lor fizică și psihică informații detaliate pentru a-și putea optimiza antrenamentele și recuperarea. Pentru alergători, Pixel Watch 3 oferă funcții utile precum Workout Builder (planuri de antrenament personalizate) și indicații în timp real în timpul antrenamentelor.












Pixel Buds Pro 2, căștile cu sunet clar și integrare cu AI


Căștile wireless Pixel Buds Pro 2 aduc inovații în performanța audio și experiența utilizatorului. Căștile sunt echipate cu cipul Tensor A1, care oferă o anulare a zgomotului de două ori mai eficientă, datorită funcției Active Noise Cancellation și Silent Seal™ 2.0. Pixel Buds Pro 2 oferă un sunet clar și echilibrat, chiar și cu anularea zgomotului activă, datorită procesării pe mai multe căi. Proiectate pentru confort maxim, Pixel Buds Pro 2 includ asistentul virtual Google Gemini, pentru asistență hands-free, și conversații extinse cu Gemini Live. În România, asistentul Gemini Live poate fi utilizat pe Pixel Buds Pro 2 după inițierea sesiunii pe telefon, nu direct de pe căști. După blocarea ecranului telefonului, discuția cu Gemini Live poate continua pe căști. De asemenea, căștile includ funcții precum Apel Clar, Detectarea Conversației și sunet spațial cu urmărirea mișcărilor capului. Mai mult, utilizatorul poate schimba conexiunea căștilor între diferite dispozitive fără niciun efort. Cu funcția Active Noise Cancellation activată, căștile oferă o autonomie de până la 8 ore în utilizare și 30 de ore cu ajutorul carcasei.







Specificații tehnice Pixel 9, Pixel 9 Pro, Pixel 9 Pro XL















Specificații tehnice Pixel Watch 3















Specificații tehnice Pixel Buds Pro 2









Pentru toate telefoanele mobile de la Google prin eMAG, dați CLICK AICI, pentru Pixel Watch CLICK AICI, iar pentru Pixel Buds Pro 2 CLICK AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „ Google aduce pentru prima oară în România, prin eMAG si Vodafone, dispozitivele Pixel 9, ceasul inteligent Pixel Watch 3 și căștile wireless Pixel Buds Pro 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile