luni, 26 august 2024

iUmor revine cu sezonul 17 și noua rubrică „iReal”

Pe 7 septembrie, la ora 20:00, Antena 1 și AntenaPLAY aduc în fața telespectatorilor mult așteptata premieră a celui de-al 17-lea sezon iUmor. Cu fiecare ediție, emisiunea a reușit să cucerească publicul prin umorul său imprevizibil și momentele memorabile, iar acest sezon promite să fie la fel de savuros și plin de surprize, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Oana Dragne și Andreas Petrescu - Imagine remisă in comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Printre noutățile aduse în acest sezon se numără și o rubrică inedită, intitulată „iReal”. Actrița Oana Dragne și Andreas Petrescu, cunoscut pentru textele sale savuroase de la iUmor, vor fi gazdele acestei noi secțiuni. Oana și Andreas vor încheia fiecare ediție cu povești senzaționale spuse de personalități surprinzătoare, oferind publicului o combinație de umor și revelații neașteptate.

Noua rubrică „iReal” aduce o abordare fresh, în stilul caracteristic iUmor, oferind o platformă unde atât celebrități din diverse domenii, cât și persoane mai puțin cunoscute vor împărtăși experiențe de viață fascinante. Oana Dragne, entuziasmată de această nouă provocare, și-a exprimat bucuria de a fi pe scena iUmor, apreciind libertatea creativă de care se bucură în acest proiect și colaborarea cu Andreas Petrescu, care este responsabil de textele pe care le prezintă. Ea a menționat că așteaptă cu nerăbdare reacțiile publicului la noul format, sperând ca energia pozitivă creată pe scenă să ajungă și la cei de acasă.

Oana Dragne și Andreas Petrescu - Imagine remisă in comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

De asemenea, Andreas Petrescu, scenaristul din spatele faimoaselor roast-uri de la iUmor, este încântat de noua direcție pe care o aduce „iReal”. El consideră că această rubrică va oferi o perspectivă inedită asupra vieților celor care apar pe scenă, arătând că, dincolo de luminile reflectoarelor, și ei trăiesc situații amuzante, ciudate sau chiar periculoase, la fel ca toată lumea. Andreas și Oana vor interpreta roluri contrastante – el fiind un prezentator sobru de Oscar, iar ea o apariție surprinzătoare, într-un duo care promite să creeze momente comice și neconvenționale, ce vor fi pe placul telespectatorilor.

Cu o echipă formată din Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo, care vor căuta cel mai amuzant concurent al sezonului, alături de Oana Dragne și Andreas Petrescu la rubrica „iReal”, acest sezon al emisiunii iUmor promite să fie cel mai antrenant și surprinzător de până acum. Cu peste 2.6 milioane de abonați pe canalul de YouTube, iUmor continuă să fie un fenomen în peisajul televiziunii românești, iar noul sezon, ce debutează pe 7 septembrie, este pregătit să ofere telespectatorilor un spectacol complet


Niciun comentariu despre subiectul „iUmor revine cu sezonul 17 și noua rubrică „iReal””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile