luni, 26 august 2024

Liga Portugal, exclusiv pe AntenaPLAY

În etapa a patra din Liga Portugal, Sporting va întâlni Porto într-un derby al echipelor care au câștigat maximum de puncte în primele trei etape. Meciul va avea loc sâmbătă, la ora 22:30, și va fi transmis exclusiv pe AntenaPLAY. Acesta este doar unul dintre meciurile importante ale sezonului, AntenaPLAY urmând să difuzeze, etapă de etapă, cele mai interesante partide din campionatul evaluat la 1,5 miliarde de euro, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Liga Portugal, exclusiv pe AntenaPLAY - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Când vine vorba de valoarea loturilor din Liga Portugal, Sporting și Benfica conduc clasamentul, cu valori de 388, respectiv 338 milioane de euro, urmate de Porto, cu 309 milioane de euro. Benfica, Porto și Sporting domină și în ceea ce privește numărul de titluri câștigate, cu 38, 30, respectiv 20 de campionate. Doar alte două cluburi, Boavista și Belenenses, au mai reușit să câștige titlul în Portugalia.

Benfica și Porto au înregistrat performanțe europene notabile, fiecare câștigând câte două trofee ale Ligii Campionilor Europeni, în timp ce Sporting a triumfat în Cupa Cupelor. Recordurile din Liga Portugal sunt deținute tot de aceste trei echipe. Benfica a câștigat campionatul fără înfrângere în două sezoane, 1973 și 1978, performanță egalată de Porto abia în 2013. Porto a devenit prima echipă din Portugalia care a câștigat cinci titluri consecutive în 1999 și deține recordul pentru cele mai multe meciuri fără înfrângere în Liga Portugal, cu 58 de partide între 8 noiembrie 2020 și 21 aprilie 2022.

Pe lângă fotbal, AntenaPLAY oferă și transmisiuni în direct ale competițiilor de Formula 1™, Formula 2™ și Formula 3™ în 2024. Peste 24 de curse vor putea fi urmărite pe canalul de sport live AS LIVE, dar și pe canalele dedicate fiecărei competiții, incluzând antrenamentele, calificările, sprinturile și cursele principale.


5 comentarii despre subiectul „Liga Portugal, exclusiv pe AntenaPLAY”:
Anonim

Si Campiuonatul Frantei cine il Transmite!

Anonim

Tv 5

Anonim

Corect in Franta!

Anonim

Ba și în România.

HD Satelit România

https://www.hdsatelit.com/2024/08/tv5-europe-va-difuza-meciuri-din-ligue-1.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile