vineri, 2 august 2024

Mădălin Ionescu revine la tv cu emisiunea "Viața fără filtru", la Antena Stars

După o pauză îndelungată, Mădălin Ionescu se întoarce cu un proiect inovator care promite să ne țină lipiți de ecrane în fiecare zi. "Viața fără filtru" este numele noii emisiuni pe care Mădălin Ionescu o va prezenta la Antena Stars. 

Mădălin Ionescu - Imagine remisa în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Cei care își amintesc de succesul emisiunii "Acces Direct" știu deja că Mădălin este un profesionist, iar noul format nu va fi cu siguranță mai prejos. Emisiunea va fi difuzată zilnic, de luni până vineri, și va aduce în prim-plan povești de viață spectaculoase și realități românești de actualitate, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Am spus public că voi reveni în televiziune doar pentru un proiect de anvergură. De ce am ales Antena Stars? Pentru că așa s-au aliniat astrele. În traducere, pentru că imediat după ce am fost contactat de echipa de conducere de aici, am constatat că avem o chimie reală, puternică și viziuni foarte apropiate despre televiziune Voi prezenta aici un show zilnic, de luni până vineri, un <supermarket tv>, un perimetru al contrastelor, al portretelor excepționale şi al istoriilor senzaționale. Mă întorc astfel în trustul în care am cunoscut un succes fulminant în urmă cu 15 ani cu emisiunea „Acces Direct”, hotărât să reiau seria succeselor cu o producție care sper să devină rapid noua favorită a publicului!”, a declarat Mădălin Ionescu.

Cu peste două decenii de experiență în media, Mădălin promite să aducă un suflu proaspăt pe micile ecrane. "Viața fără filtru" va trata povești de viață în moduri unice, explorând contrastele între reușitele spectaculoase și eșecurile răsunătoare, portretele excepționale ale oamenilor care au inspirat și continuă să inspire românii.

Pe lângă aceste segmente captivante, emisiunea va acoperi o gamă largă de subiecte, de la interviuri speciale și evenimente sportive, la știri mondene, evenimente culturale și investigații. Echipa sa va fi mereu în căutarea celor mai interesante și relevante subiecte, asigurându-se că fiecare ediție aduce ceva nou și captivant pentru telespectatori.


Niciun comentariu despre subiectul „Mădălin Ionescu revine la tv cu emisiunea "Viața fără filtru", la Antena Stars”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile