sâmbătă, 17 august 2024

Meciul de fotbal LASK Linz - FCSB, exclusiv pe platforma de streaming VOYO

După ce campioana României, FCSB, a pierdut șansa de a se califica în play-off-ul Ligii Campionilor în fața campioanei Cehiei, echipa nu renunță la visul european. Deși au ratat această oportunitate, speranțele rămân vii pentru roș-albaștri. Joi, FCSB va întâlni LASK Linz în prima manșă a play-off-ului Europa League, un meci crucial care va fi transmis în direct, exclusiv pe VOYO.

Minge de fotbal - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

Antrenorul Elias Charalambous și jucătorii săi sunt hotărâți să dea totul pe teren. Confruntarea cu LASK Linz, echipa austriacă ce a terminat pe locul trei în campionatul lor, reprezintă ultimul obstacol pe drumul spre grupele Europa League.

Meciul se va desfășura pe „Raiffeisen Arena” din Linz, începând cu ora 20:00, și va fi accesibil doar abonaților VOYO. Este important de menționat că partida nu va fi disponibilă pe niciuna dintre televiziunile liniare ale trustului PRO TV. Pentru a urmări meciul, fanii vor trebui să acceseze platforma online VOYO, unde va fi transmis în exclusivitate.

UPDATE 22 august 2024: Pirateria online în vizor in România: PRO TV depune plângeri penale împotriva celor care au retransmis ilegal meciul LASK Linz – FCSB. Detalii găsiți dând click AICI.


13 comentarii despre subiectul „Meciul de fotbal LASK Linz - FCSB, exclusiv pe platforma de streaming VOYO”:
Anonim

Voyo sunt cei mai tari.

Anonim

Multumim ca nu transmiteti meciul pe PRO TV ,nu v-ati gandit ca sunt familii care nu au internet si vor sa vada meciul la tv unde platesc abonament

Dorin

Pai văd că ai internet, că altfel cum ai fi scris comentariul tău?

Cristi

Anonim, distracția costă, iar meciurile VOD sunt un business. In străinătate sunt de multi zeci de ani meciuri contra cost.

Anonim

Ne întoarcem la vremea cand liga 1 se vedea doar pe GSPTV, care era transmis doar de o rețea de cablu din România. Dar asta e, distractia costă, plătesti ca sa te uiti la ce îți place. Foarte corect. Personal, nu am Voyo și nici mu mi-am planificat să mă abonez acolo, oricum am destule abonamente și extra-opțiuni care adunate încep să cântărească în bugetul familiei destul de mult.

Anonim

Probabil cativa se vor abona, restul nu se vor uita, antena 1 va fi iar lider de audiență cu insula iubirii si vom vedea returul la televizor.

karoly

@dorin acel anonim dorea să spună că nu are poate un Smart tv unde să poată vedea aplicația Voyo cu familia. Și în plus majoritatea avem abonament la cablu tv. E drept extraoptiunile sunt doar că nu mulți sunt bogați.

Dorin

Are un smartphone, altfel cum ar fi putut să scrie acel comentariu? Voyo funcționează și pe telefon. Dacă are un smartphone și acces la internet, probabil că își poate permite și 25 de lei pentru o lună de abonament, ca să își vadă meciul. Atât costă un bilet la cinema sau un kilogram de cârnați ieftini. Dacă e un adevărat fan FCSB, ar merita.

Pe de altă parte, și eu mi-aș dori o mașină mai nouă, dar nu îmi permit, așa că merg tot cu una veche de 20 de ani. Asta e realitatea capitalismului: ai bani, te distrezi, nu ai, te distrezi mai puțin. Sau renunți la alte lucruri ca să te bucuri de ce îți place mai mult, cum ar fi să vezi un meci de fotbal, dacă asta te pasionează. Norocul meu că prefer cârnații în locul fotbalului 😁

karoly

De acord Dorin, omul/anonim și-a spus of-ul. Clar că un "extra" costa doar x lei. Macar de ar fi 4K ar merita extra bani.

Anonim

Cand am scris acest comentariu (Multumim ca nu transmiteti meciul pe PRO TV ,nu v-ati gandit ca sunt familii care nu au internet si vor sa vada meciul la tv unde platesc abonament) nu m-am referit la mine ,m-am referit in general ,eu nu am smart tv ,am doar calculator si o sa-l vad tot pe calculator asa cum am vazut si celalalt meci transmis doar pe voyo doar ,pe telefon nici vorba ,nu merita sa sa te chinui sa stai 90 minute pe un ecran mic ,oricum nu am vrut sa jignesc pe nimeni de aici .HAI STEAUA (FCSB) !!

Anonim

Pentru cei interesati, meciul va fi transmis in direct de postul austriac tv, ORF 1 HD

clhd

PRO TV se implică în combaterea pirateriei de streaming online -> https://stirileprotv.ro/stiri/sport/pro-tv-se-implica-activ-in-combaterea-pirateriei-online-plangeri-penale-impotriva-celor-care-preiau-ilegal-lask-linz-fcsb.html

Anonim

ProTv va primi ceea ce oferă.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile