joi, 1 august 2024

Meciul dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB a dominat clasamentul audiențelor

Ieri seară, pe micile ecrane de la Antena 1, fanii fotbalului au fost martorii unei partide memorabile între Maccabi Tel Aviv și FCSB, meci ce a avut loc în contextul turului 2 preliminar al Ligii Campionilor, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Difuzată între orele 21:01 și 22:57, confruntarea sportivă nu doar că a fascinat, dar a și dominat clasamentul audiențelor pe toate segmentele de public vizate. În special pe segmentul comercial, adică telespectatori cu vârste între 21 și 54 de ani, partida a înregistrat un rating de 7.2 și o cotă de piață de 27.6%, depășind semnificativ performanța postului Pro TV, care a obținut 4.3 puncte de rating și 16.4% cotă de piață. Similar, în rândul publicului urban, meciul a reușit un scor de 6.8 puncte de rating și 19.7% cotă de piață, în timp ce Pro TV a marcat 4 puncte de rating și 11.7% cotă de piață.

Momentul culminant al transmisiei a fost în minutul de aur, la ora 22:55, când aproximativ 1.5 milioane de telespectatori au urmărit cu sufletul la gură desfășurarea evenimentelor pe teren. Illiam Baeton a devenit eroul serii pentru FCSB, marcând golul victoriei în ultimul minut al timpului regulamentar, asigurând astfel calificarea echipei românești în turul următor, unde va întâlni echipa Sparta Praga.

Pe parcursul meciului, echipa FCSB a avut mai multe șanse notabile de a marca. Printre momentele tensionate se numără ciocnirea dintre Olaru și Addo. De asemenea, în prima parte a meciului, Ștefănescu și Olaru au avut șuturi impresionante care, deși nu au rezultat în goluri, au adus spectacol pe teren. În preajma finalului, FCSB a capitalizat pe un contraatac eficient, moment în care Luis Phelipe a pus în scenă o pasă decisivă pentru Baeten, care a driblat apărarea și a înscris, scutind astfel echipa de prelungiri.


Un comentariu despre subiectul „Meciul dintre Maccabi Tel Aviv și FCSB a dominat clasamentul audiențelor”:
Anonim

Românii iubesc fotbalul.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile