marți, 27 august 2024

Meciul FCSB - LASK, în direct la România Tv

În cadrul emisiunii Liga DigiSport de pe canalul tv DigiSport, Gigi Becali a confirmat telefonic că meciul de fotbal FCSB - LASK va fi transmis în direct de televiziunea România Tv. 

Minge de fotbal - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România 

Vestea este foarte bună pentru fanii echipei, deoarece postul tv este liber la vizionare, inclusiv ca tv online, și este prezent în grilele tuturor furnizorilor de tv cablu și satelit din România, fiind inclus în lista must-carry.

"Returul se vede la România Tv. Am vorbit cu Sebi Ghiță și am zis: ești prietenul meu, vrei tu sa îl iei, opresc negocierile și gata. Și i-am dat lui", a confirmat Gigi Becali in emisiunea menționată (înregistrarea intervenției telefonice în emisiune o puteți viziona dând click AICI).

Turul a fost disponibil exclusiv pe platforma VOYO a PRO TV și a determinat decizia acestui radiodifuzor de a lua măsuri legale împotriva piratării transmisiei tv a partidei (detalii AICI).

Pe 29 august 2024, FCSB va înfrunta echipa austriacă LASK în manșa retur a playoff-ului UEFA Europa League, meciul având loc pe Arena Națională din București. În prima manșă, disputată la Linz, scorul a fost egal, 1-1, lăsând soarta calificării deschisă pentru această a doua confruntare.

Meciul va începe la ora 21:30 (ora României) și va fi transmis în direct pe România TV, oferind suporterilor ocazia de a urmări lupta echipei favorite pentru un loc în grupele Europa League.

În tur, FCSB a reușit să egaleze pe terenul celor de la LASK, un rezultat considerat pozitiv, având în vedere dificultatea meciului și valoarea adversarului. LASK este o echipă solidă, cu un stil de joc bine organizat, dar FCSB are avantajul terenului propriu și al suporterilor, care pot juca un rol decisiv în această partidă.

Antrenorul FCSB, Elias Charalambous, va trebui să alinieze cea mai bună echipă posibilă pentru a asigura calificarea, ținând cont de importanța economică și sportivă a unei prezențe în grupele Europa League.

Un aspect important al jocului va fi gestionarea presiunii. În fața unui stadion plin, FCSB trebuie să se concentreze și să evite greșelile care ar putea costa calificarea.

Cu un rezultat pozitiv în acest retur, FCSB ar putea reveni în grupele Europa League, un obiectiv esențial pentru echipa română în această sezon.

Să sperăm că va fi o seară memorabilă pentru fotbalul românesc!


10 comentarii despre subiectul „Meciul FCSB - LASK, în direct la România Tv”:
Gabriel

Corect a procedat Becali. Nu trebuie sa privezi dreptul iubitorilor de fotbal cu platformele online cand majoritatea lor sunt abonati la cablu tv.

Anonim

BRAVO GIGI

Anonim

Între impunerea forțată a legalității și distribuția liberă a acestor meciuri, a doua variantă este de preferat, mai ales că sunt și alte căi prin a se amortiza investiția făcută. mă rog, ține de politica fiecărei companii sau platforme, așa cum își vede interesele.

Cristi

Dacă te referi la cazul Voyo, măsurile luate pentru a proteja drepturile de autor pot părea uneori excesive sau disproporționate, ceea ce poate duce la critici că ar interfera cu dreptul la informare. Însă, trebuie să facem distincția între dreptul la informare, cum ar fi aflarea scorului unui meci, și dreptul de a viziona un spectacol, care, atât în mediul online, cât și în realitate, necesită o plată, cum ar fi achiziționarea unui bilet. Vizionarea unui spectacol sau a unui meci este o formă de divertisment, nu informare. Prin urmare, drepturile de autor, inclusiv cele legate de difuzarea unui meci, sunt protejate prin lege, iar respectarea legii, ca în cazul oricărei legi, este automat impusă, altfel nimeni nu ar respecta-o.

Anonim

Voi gândiți? Ce distribuire liberă frate? Totul se plătește. Canalele tv care sunt în oferta oricărut cablist, se plătesc.

Dorin

"Frate", meciul e gratis pe internet, pe websiteul TV Romania, live, oferit oficial de televiziunea in cauză. Asta nu e distribuție liberă? Sau vrei sa iti plătim si internetul? Caută un spot Wifi gratuit...

Anonim

Normal că totul se plătește. Dar important este cui te adresezi, unui număr mic de abonați, sau unei audiențe mai largi. Iar aici fiecare cum îi e inspirația, sau darea de mână.

Anonim

Sunt canale free,unde abonatul/furnizorul nu dau bani pentru el.Problema este ca pro tv ia bani de la abonati

Anonim

Faci confuzie. Ia bani pentru transmisia liniară a canalelor Pro TV, nu pentru Voyo, care e un serviciu de streaming separat, care se plătește separat.

Sauron

Am câștigat!!!! Orice altceva nu mai contează! Bravo FCSB!!! Ne-am calificat!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile