joi, 15 august 2024

Membrii EBU, inclusiv TVR, vor beneficia de transmisii extinse de la Campionatul European de Fotbal Feminin

Uniunea Europeană de Radio și Televiziune (EBU) a anunțat un acord cu UEFA prin care a obținut drepturi media cuprinzătoare pentru UEFA Women’s EURO 2025, care acoperă 34 de teritorii în numele a 37 de membri EBU. Drepturile media dobândite includ difuzarea la tv și radio, precum și în mediul digital, membrii EBU luându-și angajamentul de a extinde vizibilitatea fotbalului feminin în Europa la un nivel fără precedent. Acest acord continuă parteneriatele anterioare EBU cu UEFA, inclusiv transmisia de către membrii EBU a UEFA Women's EURO 2022.

Fotbal feminin - Imagine decorativă generată digital de HD Satelit România

Conform condițiilor acestui acord:

- Toate meciurile vor fi transmise în direct în fiecare teritoriu.

- În fiecare zi de meci (și în fiecare teritoriu) vor exista transmisii live pe canalele gratuite și platformele digitale gratuite ale membrilor EBU, asigurând accesibilitate maximă pentru fani.

- Cele mai importante momente ale evenimentului vor fi accesibile pe scară largă în programele de prezentare și de știri, precum și pe platformele digitale. Eurovision News va sprijini membrii EBU cu o mare cantitate de producție de clipuri de știri, pe tot parcursul competiției.

Membrii EBU care s-au angajat să difuzeze UEFA Women's EURO 2025 sunt AMPTV , ARD , BBC, BHRT, BNR (Radio), BNT, CR (Radio), CT, CyBC, ERR, ERT, GPB, HRT, ITV, LR (Radio), LRT, LTV, MRT, MTVA, NOS, ORF, PBS, ROR (Radio), RTE, RTBF, RTCG, RTK, RTL, RTS, RTSH, RTV, RTVS, RUV, SRG SSR, TRT, TVR , VRT și ZDF.

Eurovision Sport, noua platformă de streaming gratuită a EBU, va oferi transmisii suplimentare de la campionatul feminin, urmărind să completeze transmisiunile membrilor EBU și să ofere fanilor un acces mai larg.

Glen Killane, Director Executiv Sport, EBU a explicat: „Acest acord pentru UEFA Women’s EURO 2025 este fără precedent în ceea ce privește transmisiile și ne consolidează angajamentul de a difuza fotbalul feminin la scara cat mai largă. Acordul reflectă strategia de bază a EBU și a membrilor săi de a extinde promovarea sportului feminin cu mai multe transmisii, cu ajutorul membrilor, completată de oferta de fotbal feminin de pe Eurovision Sport.

Guy-Laurent Epstein, Director de Marketing UEFA, a completat: „Parteneriatul nostru cu EBU este vital pentru promovarea fotbalului feminin în Europa. Prin angajamentul promis de membrii EBU, ne putem asigura că UEFA Women's EURO 2025 va ajunge la un public larg și divers, inspirând generațiile viitoare și sprijinind dezvoltarea fotbalului feminin”.

În vara anului 2025, între 2 și 27 iulie, toate privirile se vor îndrepta spre Elveția, care va găzdui cea de-a 14-a ediție a Campionatului European de Fotbal Feminin UEFA, cunoscut și sub numele de UEFA Women's Euro 2025. Această competiție, organizată de UEFA pentru echipele naționale de fotbal feminin din Europa, va fi cea de-a treia ediție desfășurată cu un format extins, incluzând 16 echipe.

Campionatul European de Fotbal Feminin din 2025 marchează revenirea la ciclul obișnuit de patru ani, după ce ediția anterioară a fost amânată până în 2022 din cauza pandemiei de COVID-19. La Euro 2022, echipa națională a Angliei a cucerit titlul de campioană europeană, intrând în competiția din 2025 ca echipă de apărat.

Cu o istorie bogată în competiții internaționale și o infrastructură bine dezvoltată pentru fotbal, Elveția este pregătită să ofere un turneu de succes. Turneul va aduce împreună cele mai bune talente din fotbalul feminin european și va fi un prilej de celebrare a sportului într-un cadru spectaculos. Timp de aproape o lună, Elveția va fi centrul fotbalului feminin, oferind fanilor de pretutindeni un spectacol sportiv de excepție.


Niciun comentariu despre subiectul „Membrii EBU, inclusiv TVR, vor beneficia de transmisii extinse de la Campionatul European de Fotbal Feminin”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile