marți, 20 august 2024

Momentele importante din lumea sporturilor nautice de la Cupa Americii, pe Eurosport și Max

Warner Bros. Discovery (WBD) și cea de-a 37-a ediție a Cupei Americii Louis Vuitton au anunțat un nou parteneriat de difuzare, care va oferi spectatorilor din întreaga Europa imagine de la una dintre cele mai veche competiții sportive.

Logo Warner Bros. Discovery Sports - Imagine remisă într-un comunicat anterior de catre Warner Bros. Discovery România pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit

WBD va utiliza platformele sale liniare, de streaming și digitale, pentru a aduce cursa la milioane de spectatori și pentru a ajuta acest sport de navigație să ajungă la noi audiențe. Aceasta include transmiterea în direct a fiecărei curse de Cupa Americii de pe Discovery+ în Regatul Unit și Irlanda, precum și conținut live de curse pe canalele TNT Sports. De asemenea, un program cu momente importante va fi difuzat în zilele cursei, pe 50 de piețe din Europa pe Eurosport, Max și Discovery+.

Grant Dalton, CEO al Evenimentelor Cupei Americii, a declarat: „De acum până în octombrie, vom colabora cu radiodifuzori din peste 200 de teritorii, aceasta fiind cea mai largă distribuție pe care a avut-o vreodată această Cupa Americii. Suntem încântați de acest parteneriat cu Warner Bros Discovery, care va aduce transmisii live pentru telespectatorii din Marea Britanie și Irlanda, precum și momentele importante în Europa pentru Eurosport, Max și Discovery+.

Programul complet al evenimentelor de pe canalele și platformele WBD include:

Regata preliminară: 22-25 august

Louis Vuitton Cup Round Robins: 29 august - 8 septembrie

Semifinalele Cupei Louis Vuitton: 14-19 septembrie

UniCredit Youth America's Cup: 17-26 septembrie

Finala Cupei Louis Vuitton: 26 septembrie - 5 octombrie

Cupa Americii Feminin Puig: 5-13 octombrie

Louis Vuitton, cel de-al 37-lea meci al Cupei Americii: 12-21 octombrie

Cupa America nu este doar o competiție de navigație; este un testament al tradiției, al măiestriei și al prestigiului internațional. Fiind cea mai veche competiție continuă din sportul internațional, acest eveniment emblematic a captivat publicul de-a lungul decadelor, adunând la start cele mai talentate echipaje și cele mai rapide iahturi din lume.

A 37-a ediție a Cupei America se va desfășura într-o serie de curse de tip „primul la șapte victorii”, ce va avea loc la Barcelona, Catalonia, Spania. Confruntarea va fi între un iaht care reprezintă Royal New Zealand Yacht Squadron și un iaht care va reprezenta clubul câștigător al Seriei Selecțiilor Louis Vuitton Challenger, care se va desfășura tot în Barcelona, în septembrie 2024. Această competiție de prestigiu continuă să fie un punct de atracție în lumea sporturilor nautice, oferind spectacol și emoție la cel mai înalt nivel.


Niciun comentariu despre subiectul „Momentele importante din lumea sporturilor nautice de la Cupa Americii, pe Eurosport și Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile