luni, 19 august 2024

Noi seriale la AXN: „Simbolul pierdut”, „Vrăjitoarea” și „Walker”. ”NCIS” revine cu sezonul 18.

Toamna aceasta, telespectatorii vor avea parte pe AXN de seriale europene și americane captivante, care promit să ofere seri pline de suspans și emoții intense, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

„Simbolul pierdut” - Imagine remisă în comunicat de către AXN pentru publicare pe HD Satelit

„Simbolul pierdut” adaptat după romanul celebru al lui Dan Brown, îl urmărește pe Robert Langdon, un simbolist renumit interpretat de Ashley Zukerman, care este solicitat de CIA să dezlege o serie de ghicitori misterioase în Washington D.C. Serialul explorează aventurile acestuia înainte de evenimentele din „Codul lui Da Vinci” și va debuta pe 3 septembrie, la ora 21:00.

„Vrăjitoarea” - Imagine remisă în comunicat de către AXN pentru publicare pe HD Satelit

„Vrăjitoarea” este un serial dramatic istoric produs în Grecia, care ne poartă în secolul al XIX-lea. Povestea urmărește evenimentele dintr-o cetate elenă în 1817, unde două familii rivale sunt unite printr-o căsătorie. Premiera serialului va avea loc pe 3 septembrie, la ora 22:00, pe AXN.

„NCIS” - Imagine remisă în comunicat de către AXN pentru publicare pe HD Satelit

Serialul polițist „NCIS” revine cu sezonul 18 pe AXN România, continuând să urmărească echipa de detectivi în încercarea de a rezolva misterul dispariției lui Gibbs. Noul sezon promite noi provocări și va avea premiera pe 4 septembrie, la ora 21:00.

„Walker” - Imagine remisă în comunicat de către AXN pentru publicare pe HD Satelit

„Walker”, o reinterpretare a clasicului „Walker, Polițist Texan,” îl aduce pe Jared Padalecki în rolul principal. Serialul urmărește povestea lui Cordell Walker, tată a doi copii, care se întoarce acasă în Austin după doi ani de muncă sub acoperire. Premiera va avea loc pe 12 septembrie, la ora 21:00, cu episoade duble.


2 comentarii despre subiectul „Noi seriale la AXN: „Simbolul pierdut”, „Vrăjitoarea” și „Walker”. ”NCIS” revine cu sezonul 18.”:
Anonim

doar atat ? dar seriale noi gen SF fantasy si horror nimic ? ( macar de mai demult sau clasice vechi care erau odata dar in format hd ) pacat .

Anonim

E plin Netflix-ul de SF fantasy si horror. Ți le recomand.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile