luni, 26 august 2024

„Orașul zeilor: Lupta continuă” – O nouă adaptare disponibilă pe Max

Fanii cinematografiei braziliene au motive de bucurie: din 26 august, Max aduce pe micile ecrane o continuare captivantă a celebrului film „Orașul zeilor” („City of God”). Această nouă producție, intitulată „Orașul zeilor: Lupta continuă” („City of God: The Fight Rages On”), promite să ducă povestea mai departe, anunță Warner Bros, Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„Orașul zeilor: Lupta continuă” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Seria, care are șase episoade lansate săptămânal, este plasată la începutul anilor 2000, la două decenii după evenimentele din filmul original. Povestea urmărește impactul eliberării unui tânăr din închisoare, care declanșează noi conflicte în comunitatea „City of God”. Locuitorii sunt prinși între forțele ce le amenință stabilitatea, iar narațiunea se concentrează pe viața de zi cu zi a acestora, explorând cum își găsesc curajul și resursele pentru a supraviețui și a rămâne uniți în fața adversităților.

„Orașul zeilor: Lupta continuă” - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery România pentru publicare pe HD Satelit

Distribuția include nume consacrate precum Alexandre Rodrigues (Buscapé/Rocket), Edson Oliveira (Barbantinho), Roberta Rodrigues (Berenice) și Thiago Martins (Bradock), alături de alți actori de renume care aduc un plus de autenticitate și intensitate poveștii.

„Orașul zeilor: Lupta continuă” este o producție originală HBO, realizată de O2 Filmes, sub regia talentatului Aly Muritiba, cu Bruno Costa ca al doilea regizor. Scenariul este semnat de o echipă de scenariști experimentați, printre care Sérgio Machado, Renata Di Carmo și Armando Praça, asigurând o poveste puternică și emoționantă.


Niciun comentariu despre subiectul „„Orașul zeilor: Lupta continuă” – O nouă adaptare disponibilă pe Max”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile