luni, 5 august 2024

Quiz show-ul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, din 2 septembrie pe Antena 1 și AntenaPLAY

Începând din 2 septembrie, Andrei Ștefănescu va prezenta noul sezon al quiz show-ului „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, care va fi difuzat pe Antena 1 și pe AntenaPLAY, de luni până vineri, începând cu ora 18.00. Acest show de divertisment provoacă adulții să-și testeze cunoștințele alături de copii din clasa a V-a, oferindu-le șansa de a câștiga sume variate de bani, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Andrei Ștefănescu la „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?” - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Andrei Ștefănescu a acceptat cu entuziasm să fie gazda emisiunii, menționând că bucuria de a lucra cu copii isteți este principalul motiv pentru care a ales acest proiect. Emisiunea promite să ofere întrebări care să stârnească curiozitatea și să aducă în prim-plan concurenți cu povești emoționante.

În fiecare ediție, concurenții vor avea la dispoziție 10 materii de dificultăți variabile, de la clasa I până la clasa a V-a, și pot solicita ajutorul celor cinci copii din platou prin trei variante: „COPIAZĂ” – concurentul copiază răspunsul copilului, „TRAGE CU OCHIUL” – concurentul se inspiră de la copil și alege dacă folosește varianta acestuia sau răspunde pe cont propriu, și „SALVEAZĂ-MĂ” – dacă răspunsul concurentului este greșit, dar cel al copilului este corect, concurentul este salvat și rămâne în joc. Dacă răspunde greșit sau se retrage, concurentul trebuie să declare în fața camerei: „Nu sunt mai deștept decât un copil de clasa a V-a!”.

Așadar, din 2 septembrie, de luni până vineri, la ora 18.00, la Antena 1 și pe AntenaPLAY, învățători, bucătari, doctori, vedete și invitați speciali vor fi provocați să răspundă la întrebarea „Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”.


Un comentariu despre subiectul „Quiz show-ul "Ești mai deștept decât un copil de clasa a V-a?”, din 2 septembrie pe Antena 1 și AntenaPLAY”:
Gabriel

Interesantă emisiunea. Întrebări banale pun probleme oamenilor mari la multi ani de cand au terminat școala. Calitatea învățământului din România care pune accent pe "toceala" nu pe memorare logică a datelor in cursul vieții.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile