joi, 1 august 2024

Recomandări de la televiziunile Warner Bros. Discovery pentru luna august

În august 2024, televiziunile Warner Bros. Discovery îți deschid larg porțile divertismentului, aducând în casele telespectatorilor o varietate impresionantă de programe, de la evenimente sportive de anvergură, la seriale captivante și filme emblematice, anunță Warner Bros. Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Eurosport își concentrează atenția asupra Jocurilor Olimpice de la Paris 2024, care vor avea loc în prima jumătate a lunii august. Telespectatorii vor putea urmări în direct pe Eurosport 1 cele mai palpitante probe ale competiției, în timp ce Eurosport 2 va pune accent pe performanțele atleților locali. Emisiunea „Bonjour, Paris!” găzduită de Cosmin Cernat, cu participarea unor fosti campioni olimpici ca Gabriela Szabo și Cătălina Ponor, oferă analize detaliate ale competiției, într-o producție transmisă în premieră în România și în alte patru țări din regiune. Tot la Eurosport, luna august aduce și evenimente majore în lumea tenisului și ciclismului, precum US Open și La Vuelta a Espana, cu toate detaliile disponibile pe portalul eurosport.ro.

Discovery Channel introduce două serii documentare noi în august. Primul, „Taifasuri și fugari”, debutează pe 3 august și urmărește dialoguri neașteptate. Cel de-al doilea, „Antichități pe muchie de cuțit”, ce debutează pe 22 august, va urmări căutările unor dealeri de antichități prin toată țara. De asemenea, „Test de supraviețuire: Până la ultimul om” revine pe 26 august cu un nou sezon al durului concurs de supraviețuire.

TLC propune serii emoționante. „Picioare cu probleme”, care începe pe 8 august, și „Marea aventură de familie”, care începe pe 14 august, sunt doar câteva dintre programele care promit povești de viață unice și transformări spectaculoase.

Warner TV sărbătorește pe 17 august talentul legendarului Robert De Niro, printr-o seară specială ce include filme notabile ca „Internul”, „Cu nașu' la psihiatru” și „Înger și demon”.

La Cartoon Network, aventurile continuă cu "Gumball" și entuziasmul său contagios în maratonul "Îl iubim pe Gumball", care se desfășoară zilnic până pe 11 august, începând cu ora 9:15. Ulterior, din 12 august, vara devine și mai animată cu maratonul "Haideți, tineri titani! Petrecere la piscină", ce începe la aceeași oră. Această serie aduce în prim-plan aventuri pline de umor și acțiune alături de Robin, Starfire, Cyborg, Raven și Beast Boy, transformând fiecare episod într-o escapadă memorabilă de vară.

Haideți, tineri titani! Petrecere la piscină - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit

Pe Cartoonito, distracția pentru cei mici continuă cu episoade noi din "Grizzy și lemingii", începând cu 5 august la ora 8:00. În noile episoade, Grizzy descoperă o fosilă surprinzătoare, iar lemingii declanșează un fenomen cosmic care aduce Luna aproape de Pământ. De asemenea, din 12 august la ora 16:30, "Ciupi-ciupi și ciupercuțele" revin pentru a explora și mai multe aventuri și provocări ale comunității lor, unde fiecare membru își folosește abilitățile unice pentru a face față provocărilor zilnice.

Pe HBO, august aduce premiera așteptată a sezonului trei din "Lumea financiară" ("Industry"), începând din 12 august, cu episoade săptămânale difuzate în fiecare luni de la ora 20:00. Premiera lunii continuă cu noi lansări de filme în fiecare duminică, printre care se numără "Downton Abbey: O nouă eră" pe 4 august, "Jurassic World: Dominația" pe 11 august și "Mai decembrie" pe 18 august.

La Cinemax, august este luna premierelor cinematografice și a filmelor de groază psihologic. Filme noi vor fi difuzate la ora 21:00, printre care "Noi" pe 2 august, "Vânătorul de recompense 2049" pe 4 august și "Fugi" pe 9 august, continuând cu "Depozitare" pe 11 august, "Bărbați" pe 18 august, "Sânge de pelican" pe 23 august și "Ce spun femeile" pe 25 august. De asemenea, Cinemax 2 oferă trei serate speciale cu filme regizate de Barry Levinson, programate în trei seri consecutive de luni, începând cu "Bugsy" pe 5 august, "Avalon" pe 12 august și "Rock the Kasbah" pe 19 august.


2 comentarii despre subiectul „Recomandări de la televiziunile Warner Bros. Discovery pentru luna august”:
Anonim

Păcat că la Digi WB și TLC nu sunt difuzate și HD

Gabriel

WB este HD in aplicatia DigiOnline. La fel si Epic Drama, F&H, RockTv, Magic TV. Tot ce trebuie sa faci sa le vezi in HD este sa faci cast pe TV din aplicatie. Nu cred ca ai sa vezi posturile alea vreodată HD pe cablu din moment ce ai opțiune online

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile