vineri, 30 august 2024

Recomandări Max septembrie 2024

În luna septembrie, Max aduce o serie de titluri noi și captivante, inclusiv premiere foarte așteptate și sezoane noi ale unor seriale populare. De asemenea, sunt incluse documentare interesante și competiții sportive de top, care vor captiva atenția utilizatorilor, anunță Warner Bros. Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

US Open - Imagine remisă în comunicat de presă de către Warner Bros. Discovery Romania pentru publicare pe HD Satelit 

**Seriale**

Începând cu 10 septembrie, Max lansează sezonul patru din „Prietena mea genială” („My Brilliant Friend”), care urmărește povestea de prietenie de 60 de ani dintre Elena Greco și Lila, cu acțiunea plasată pe străzile din Napoli în anii '50.

Pe 20 septembrie, debutează „Pinguinul” („The Penguin”), noul capitol din saga Batman. Serialul prezintă eforturile lui Oswald „Oz” Cobb de a prelua controlul asupra Gotham City, într-un moment de mare instabilitate.

Din 24 septembrie, „Un scandal regal” („A Very Royal Scandal”) explorează interviul din 2019 al prințului Andrew, în care acesta a discutat despre acuzațiile legate de Jeffrey Epstein. Miniseria urmărește momentele de dinainte și după interviu, aducând în prim-plan dilemele nerezolvate ale acestuia.

Pe 26 septembrie, sezonul trei din „Din” („From”) continuă să dezvăluie misterele unui orășel izolat, unde locuitorii sunt blocați și caută cu disperare o cale de a evada.


**Filme**

Pe 6 septembrie, Max aduce „Visătorul American” („American Dreamer”), povestea unui profesor care primește o ofertă aparent de nerefuzat pentru a-și îndeplini visul de a deveni proprietar de casă.

„Scenariu de vis” („Dream Scenario”), în care Nicolas Cage interpretează un personaj care începe să apară în visele a milioane de oameni, va fi disponibil pe Max din 13 septembrie. În aceeași zi, se lansează și „Amintiri” („Memory”), un film despre o întâlnire care reînvie amintiri tulburătoare din trecutul protagoniștilor.

Pe 20 septembrie, noul film din seria „Vânătorii de fantome” („Ghostbusters: Frozen Empire”) va fi lansat pe Max, însoțit de toate celelalte filme din serie.

Din 29 septembrie, „Ultima ședință a lui Freud” („Freud's Last Session”) explorează o conversație profundă între Sigmund Freud și C.S. Lewis, în contextul iminentului conflict mondial din 1939.


**Sport Live**

Luna septembrie aduce pe Max competiții de tenis și ciclism de renume, precum US Open, Turul Spaniei și Laver Cup, alături de Campionatele Europene și Mondiale de Ciclism. În plus, turneele de snooker, Openul Angliei și Openul Marii Britanii, vor fi transmise integral.


**Documentare și Reality**

Max oferă o selecție variată de documentare, cum ar fi „Mafiotul: David Chase și „Clanul Soprano”” („Wise Guy: David Chase and The Sopranos”) din 8 septembrie și „Președinte din întâmplare” („The Accidental President”) din 26 septembrie, care aduce în atenție povestea inspiratoare a Sviatlanei Tsikhanouskaya.


**Pentru Copii**

Max nu uită nici de cei mici, aducând din 6 septembrie „Minionii 2” („Minions: The Rise of Gru”), iar din 9 septembrie, „LEGO DREAMZzz”, un serial animat plin de aventuri fantastice. Pe 21 septembrie, sezonul doi din „BatRoți” („Batwheels”) continuă să ofere acțiune într-un univers animat DC.


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandări Max septembrie 2024”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile