vineri, 16 august 2024

Recomandările lunii august la FilmBox Premium

FilmBox Premium are programate mai multe premiere pentru luna august, care aduc pe micile ecrane legende ale Hollywoodului, cum sunt Emma Thompson, Nicholas Cage, Kevin Hart, Nicole Kidman sau Bryan Cranston.

Filmul "The Runner" - Imagine remisă în comunicat de către SPI International pentru publicare pe HD Satelit România

August este o lună de vacanțe, așa că FilmBox Premium a programat producții pentru toate genurile, având și câteva premiere notabile. 

Filmul „Și unde e dragostea” e un nou prilej pentru Emma Thompson să strălucească în fața camerelor. Premiata cu două Oscaruri joacă în acest film despre multiculturalitate, un exemplu despre felul în care dragostea depășește orice barieră. Programat sâmbătă, 17 august, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium, filmul – realizat în 2022 – este plasat la Londra, unde o regizoare documentează parcursul celei mai bune prietene a ei într-o căsătorie „asistată”, în conformitate cu tradiția pakistaneză a familiei sale. Filmul este regizat de Shekhar Kapur – mai puțin cunoscut publicului din România după numele său, dar care a regizat, printre altele, două filme extrem de apreciate aici și în toată lumea: Elizabeth și Elizabeth: The Golden Age, ambele cu inegalabila Cate Blanchett.

Neobositul Nicolas Cage a împlinit 60 ani. Îndrăgit, critica, constroversat, rămâne un mare actor, care a pornit de la a vinde popcorn într-un cinematograf și a ajuns la peste 150 de filme și câștigător al Premiului Oscar. Îl putem revedea pe FilmBox Premium sâmbătă, 24 august, de la ora 20:00, în premiera „Factor de risc”, unde joacă rolul unui politician cu reputația aproape distrusă. Pentru că lui Cage îi plac scenariile „învingătoare”, personajul va găsi o cale să se reabiliteze, dar nu fără greutăți și sacrificii. Într-un interviu acordat revistei Time, Cage spunea: „Fără să menționez niciun nume, m-am uitat la aproape toate poveștile care ne-ar putea veni în minte despre un politician în ascensiune care a fost oprit sau târât de defecte personale și apoi a devenit victima unei furtuni mediatice. Văd asta drept un lucru care continuă să se întâmple în America și am vrut să spun ceva despre asta în film”. Nu îl ratați! 

Kevin Hart înseamnă, de cele mai multe ori comedie 100%. Dacă o are parteneră și pe faimoasa Nicole Kidman, e limpede că ar trebui să avem rețeta unui film care ne va destinde frunțile! Pe 27 august, de la ora 20:00, pe FilmBox Premium puteți urmări „Asistent de (ne)voie” – un film cu totul special, în care „comedia” este, de fapt, partea amuzantă a unei prietenii de conjunctură între un paraplegic (bogat), interpretat de Bryan Cranston (Breaking Bad, Argo), și asistentul său, jucat de inegelabilul Kevin Hart. Tânărul regizor al filmului, Neil Burger, s-a făcut remarcat recent în alte două producții: All the Old Knives (Răni vechi, dureri noi) și serialul Billions (Miliarde), pentru care a fost producător executiv. Ca regizor, mai pregătește un serial care va fi lansat în SUA anul viitor, Motorheads. Rolul lui Kevin Hart în „Asistent de (ne)voie” e diferit de cele precedente sau cele cu care ne-a obișnuit. Întrebat de cei de la Hollywood Reporter cum s-a împăcat cu ideea, Hart a spus „Un tip care a putut să arate emoții la diferite niveluri, de la furie la vulnerabilitate – e cât se poate de real. Așa că nu a trebuit să „joc” nimic sau să creez un personaj pentru a genera amuzament.”


Niciun comentariu despre subiectul „Recomandările lunii august la FilmBox Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile