miercuri, 21 august 2024

Seri de marți dramatice, în septembrie la Warner TV

Warner TV difuzează în serile de marți ale lunii septembrie lungmetraje dramatice care redau subiecte palpitante și au în centru personaje puternice. Mickey Rourke, Ellen Barkin, Leonardo DiCaprio, Omar Sharif, Julie Christie, Kate Winslet și Jude Law sunt câțiva dintre protagoniștii filmelor din programul Warner TV, anunță Warner Bros. Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Leonardo DiCaprio în filmul "Shutter Island" - Imagine remisă în comunicat de către Warner Bros. Discovery Romaniapentru publicare pe HD Satelit

Thrillerul neo-noir „Johnny băiat frumos”  („Johnny Handsome” - 1988) poate fi vizionat la Warner TV pe 3 septembrie, de la ora 23:35. John Sedley este ironizat „Johnny Handsome”. El și cel mai bun prieten sunt înșelați, iar un judecător îl trimite pe Johnny la închisoare. Gândindu-se că nu are nimic de pierdut, primește o față nouă, cu un aspect normal, înainte de a fi eliberat.  Regizat de Walter Hill, adaptat după romanul „The Three Worlds of Johnny Handsome” al lui John Godey, filmul îi are în distribuție pe Mickey Rourke, Ellen Barkin, Forest Whitaker și Morgan Freeman.

Pe 10 septembrie, de la ora 23:30, la Warner TV este programat un alt thriller - „Insula Shutter” („Shutter Island” - 2010), regizat de Martin Scorsese. Doi agenţi americani sunt trimişi la un azil pe o insulă îndepărtată pentru a investiga dispariţia unui pacient, însă acolo unul dintre ei descoperă un adevăr despre loc. Distribuția este alcătuită din Leonardo DiCaprio, Emily Mortimer, Mark Ruffalo, Ben Kingsley, Max von Sydow, Michelle Williams şi Patricia Clarkson.

Război și romantism, putere și dorință sunt elementele cheie ale lungmetrajului „Doctor Zhivago” (1965), recompensat cu șase premii Oscar, care va fi difuzat de Warner TV pe 17 septembrie, la ora 23:30. Regizat de David Lean și produs de Carlo Ponti, filmul spune povestea vieții unui medic și poet care, deși căsătorit, se îndrăgostește de soția unui activist politic și trece prin momente dificile în timpul Primului Război Mondial, apoi al Revoluției din Octombrie.

„Contagion: Pericol nevăzut” (2011), producție care părea o avanpremieră la pandemie, intră în programul Warner TV pe 24 septembrie, de la ora 20:30. Profesioniști din domeniul sănătății, oficiali guvernamentali și oameni obișnuiți se află în mijlocul unei pandemii, în timp ce se încearcă găsirea unui leac. Regizat de Steven Soderbergh, filmul îi are în distribuție pe Marion Cotillard, Matt Damon, Laurence Fishburne, Jude Law, Gwyneth Paltrow și Kate Winslet.


Niciun comentariu despre subiectul „Seri de marți dramatice, în septembrie la Warner TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile