sâmbătă, 31 august 2024

SWEET.TV și MEGOGO TV, GRATIS 3 LUNI prin campania LG Streaming Week

LG Electronics a anunțat lansarea campaniei LG Streaming Week, un eveniment global care se va desfășura în 44 de țări, inclusiv în România, în perioada 9 septembrie - 13 octombrie. Campania marchează zece ani de la lansarea inițială a platformei webOS pe televizoarele LCD și OLED ale companiei, oferind utilizatorilor posibilitatea de a beneficia de diverse abonamente promoționale la servicii de streaming.

Platforma MEGOGO - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către Megogo pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit România


Proprietarii de televizoare LG cu rezoluție UHD lansate din 2018 (care rulează webOS 4.0 sau versiuni mai recente), precum și utilizatorii dispozitivelor StanbyME și StanbyME Go, vor avea acces la aceste oferte speciale prin intermediul aplicației dedicate LG Streaming Week. Aceasta poate fi găsită pe Ecranul Acasă, Magazinul de Conținut sau în secțiunea Aplicații.


Oferte speciale săptămânale

În cadrul LG Streaming Week, fiecare săptămână va aduce oferte de la diferiți parteneri globali și locali. Ofertele diferă de la o tara la alta. Ofertele promoționale săptămânale sunt disponibile pentru revendicare doar până la sfârșitul fiecărei săptămâni de promovare. Aceste oferte pot fi închise anticipat dacă numărul cupoanelor este epuizat. Printre ofertele notabile din România se numără:

SWEET.TV - 3 luni gratuite: Promoția include 3 luni gratuite pentru abonamentul L (versiunea scumpă, cu rezoluție 1080p si 144 canale tv online), valabilă până la 31.12.2024 pentru noii abonați SWEET.TV, oferind utilizatorilor din România o varietate de filme, seriale și emisiuni TV. Tarifele standard aplicabile în România vor fi aplicate după expirarea promoției, conform Termenilor și Condițiilor de pe site. 

Megogo - abonament de 3 luni: Codul promoțional oferă un abonament de 3 luni la pachetul promoțional, destinat utilizării unice și adresat noilor utilizatori ai platformei Megogo (definiți ca cei fără un cont activ de 180 de zile sau mai mult). Înregistrarea este necesară prin intermediul numărului de telefon, iar codul trebuie revendicat până la 31 decembrie 2024. Nu există reînnoire automată după perioada promoțională. Megogo în România oferă peste 130 сanale TV românești și internaționale în Full HD.

Apple Music - 3 luni gratuite: Oferta expiră la 30/04/2025. Este valabilă pentru modelele selectate de LG Smart TV 4K și 8K produse între 2018 și 2024, inclusiv StandbyME și StandbyME Go TV, accesibilă prin aplicația Apple Music. Oferta se adresează exclusiv noilor abonați sau celor eligibili pentru reînnoire. Serviciul se va reînnoi automat la tariful lunar standard al regiunii dumneavoastră după terminarea perioadei promoționale. Sunt necesare compatibilitatea produselor și serviciilor, precum și respectarea vârstei minime cerute. Termenii și condițiile aplicabile sunt disponibili.

Baby Shark World - 1 lună gratuită: Oferta expiră la 14/10/2024 și este accesibilă pe modelele LG din 2018-2024 prin aplicația LG Streaming Weeks. O lună de încercare gratuită este disponibilă numai pentru noii abonați din regiunea dumneavoastră. Abonamentul se va reînnoi automat la tariful standard lunar al regiunii după perioada promoțională. Se aplică termenii și condițiile standard.

Crunchyroll - 30 zile gratuite: Expiră pe 13/10/2024 și este disponibilă pentru televizoarele LG din 2018-2024, adresându-se doar noilor abonați. Abonamentul va continua la tariful standard lunar al regiunii dumneavoastră după promoție, cu respectarea termenilor și condițiilor.

Blacknut - Prima lună la doar 1 dolar: Oferta este valabilă până la 13/10/2024 și se aplică modelelor LG Smart TV din 2021-2024, exclusiv pentru noii abonați Blacknut. Anularea este posibilă oricând, conform termenilor și condițiilor.

De asemenea, sunt incluse oferte la DAZN si Rakuten Tv, probabil mai puțin interesante pentru Romania:

DAZN Beneficiază de reducere la NFL Game Pass - Season Pro & Weekly Pro DAZN: Prima săptămână de ofertă se încheie pe 22 septembrie 2024, valabilă pentru noii abonați, iar abonamentul NFL Game Pass Season Pro se va reînnoi automat la 1 august 2025 dacă nu este anulat. A doua săptămână de ofertă se încheie pe 29 septembrie 2024, valabilă tot pentru noii abonați. Se aplică termenii și condițiile.

RakutenTV- Beneficiază de 20% reducere la TVOD select: Oferta expiră la 22/09/2024 și este disponibilă pentru modelele LG TV din 2018-2024. Valabilă doar pentru noii abonați. Planul se va reînnoi la prețul lunar standard din regiunea dumneavoastră după perioada promoțională. Detalii și termeni la: https://www.rakuten.tv/ro/terms_conditions/4108

Săptămâna 1 începe pe 9 septembrie și se încheie pe 15 septembrie. Săptămâna 2 începe pe 16 septembrie si se încheie pe 22 septembrie. Săptămâna 3 începe pe 23 septembrie si se încheie pe 29 septembrie. Săptămâna 4 începe pe 30 septembrie si se încheie pe 6 octombrie. Săptămâna 5 începe pe 7 octombrie și se încheie pe 13 octombrie . Ofertele selectate ale partenerilor pot începe la o dată diferită de începutul săptămânii. Oferta pentru parteneri poate fi valorificată o singură dată prin aplicația LG Streaming Week.


3 comentarii despre subiectul „SWEET.TV și MEGOGO TV, GRATIS 3 LUNI prin campania LG Streaming Week”:
Anya Forger

Când se va lansa Crunchyroll în versiunea românească, va fii subtitrare în română.

Anonim

Nu a anunțat nimeni că se va lansa in română.

Cristina

Mulțumim pentru pont, HD satelit, tocmai am luat pe 3 luni Megogo gratis! A fost suficient să introduc numărul de telefon pe televizor, am primit un cod pe numărul de telefon prin SMS, pe care l-am introdus pe televizor și s-a activat automat abonamentul pe 3 luni gratis. Super!!!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile