marți, 27 august 2024

Televiziunea CNN International va fi disponibilă pe platforma de streaming Max

Începând cu 29 august, Max va aduce știri live 24/7 în 22 de țări europene, printre care Spania, țările nordice, Belgia, Țările de Jos și Europa Centrală și de Est, inclusiv în România. Abonații Max vor putea urmări cursa pentru Casa Albă din Statele Unite ale Americii, care se desfășoară între fostul președinte Donald Trump și Vicepreședintele Kamala Harris.

Astfel, Max își completează oferta de conținut cu știri non-stop, 24 de ore din 24, 7 zile pe săptămână. CNN International va fi disponibil în România pe toate tipurile de abonament, oferind reportaje unice și premiate, știri globale și transmisiuni în direct ale celor mai importante evenimente mondiale.

În timp ce atenția globală se îndreaptă către alegerile din Statele Unite ale Americii, programate pe 5 noiembrie, abonații Max vor putea urmări fiecare moment decisiv al cursei pentru Casa Albă. CNN International va aduce și mult așteptata dezbatere ABC News dintre fostul președinte Donald Trump și Vicepreședintele Kamala Harris. Aceasta va fi transmisă live în Europa pe CNN International pe 11 septembrie, de la ora 04:00 și redifuzată de la ora 09:00 și 21:00.

În săptămânile următoare, CNN International va continua să ofere o acoperire detaliată a cursei prezidențiale din SUA și să analizeze evenimentele care vor influența echilibrul în Cameră și Senat.

Pe lângă politică americană, abonații Max vor avea acces prin CNN International la cele mai relevante știri internaționale, precum și la o varietate de programe despre afaceri, călătorii, tehnologie și stil de viață din întreaga lume. Astfel, Max își îmbogățește oferta de streaming, aducând informații în direct oriunde și oricând.


4 comentarii despre subiectul „Televiziunea CNN International va fi disponibilă pe platforma de streaming Max”:
Anya Forger

Când va intra? Cartoon Network, Cartoonito, Warner TV, HBO, HBO 2, HBO 3, Cinemax, Cinemax 2, Discovery Channel, Animal Planet, TLC, Investigation Discovery, HGTV, Travel Channel, Eurosport si Eurosport 2 va fi disponibilă pe platforma de streaming Max

albacarolina

Eurosport si Eurosport 2 sunt deja acolo.

Anonim

Eu NU AM GĂSIT nici unul din posturile tv de mai sus, pe Max...Oare de ce?Nici CNN International.Iar despre Jocurile Paralimpice în desfășurare la Paris,MAX NU spune nimic,nimc?Măcar un mini videoclip,ceva....

Anonim

Derulează pe prima pagina de home din Max, si mai jos vei găsi secțiunea Brands, unde sunt toate brandurile care au programe pe Max, inclusiv CNN si Cartoon Network. Acolo vor fi emisiunile. Nu căuta gen canale live, nu asa sunt pe Max programele, ci ca emisiuni separate.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile