luni, 12 august 2024

Un nou abonament de televiziune la DIGI: Digital SkyShowtime, la 38 lei lunar

Un nou tip de abonament la serviciile de televiziune digitală ale operatorului Digi România a început să fie afișat în aplicația DIGI a operatorului. Astfel, abonații pot face upgrade, dacă au deja pachetul Digital, la versiunea Digital SkyShowtime, care costă cu 8 lei mai mult. De asemenea, abonații noi pot contracta direct opțiunea nouă, dacă doresc beneficiile acesteia.

Capturi ilustrative cu oferta, realizate de HD Satelit România în aplicația DIGI

Comparativ cu versiunea simplă Digital, care costă 30 lei, versiunea Digital SkyShowtime are prețul de 38 lei și oferă în plus acces la platforma de streaming SkyShowtime, plus cele două televiziuni de filme SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, prin rețeaua de cablu TV digital a operatorului DIGI România. Aceste televiziuni au fost oferite gratuit până astăzi, inclusiv printr-o perioadă în care oferta de gratuitate a fost prelungită (inițial a fost anunțat că oferta gratuită era disponibila până pe 15 iulie 2024).

Am găsit posibilitatea de upgrade în aplicația DIGI (în secțiunea Servicii, derulând apoi la capătul din dreapta al barii derulante de sus, după serviciul de streaming Max), precum și informații pe site-ul web, la adresa https://www.digi.ro/servicii/televiziune/digitala.

Se oferă și Smart Cam inclus, iar perioada contractuală este de 12 sau 24 de luni. Plata contravalorii serviciilor se va face în lei, la cursul BNR, valabil în ziua emiterii facturii.

Începând cu 25 aprilie 2024, Digi România a anunțat parteneriatul cu SkyShowtime, care include cele două canale liniare premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, disponibile pe pozițiile 110 și 111 din grila de programe. Parteneriatul dintre Digi și SkyShowtime marchează prima colaborare B2B a SkyShowtime în Europa Centrală și de Est (detalii AICI)

Notă: Informația ne-a fost semnalizată de Emil din comunitatea de Facebook a HD Satelit.


UPDATE ORA 17:45 - A sosit si comunicat oficial de la Digi, pe care il puteți citi mai jos,

Din 12 august, DIGI lansează noul pachet TV Digital SkyShowtime


DIGI își extinde portofoliul de servicii și anunță introducerea pachetului TV, Digital SkyShowtime, care va include aplicația de streaming SkyShowtime și cele două canale liniare premium, în format HD,   SkyShowtime 1 (poziția 110) și SkyShowtime 2 (poziția 111);

Oferta este valabilă atât pentru abonații noi, cât și pentru utilizatorii existenți ai serviciului TV digital și poate fi accesată online, pe DIGI.ro, în magazinele DIGI, prin apel la serviciul Relații Clienți sau prin intermediul reprezentanților de vânzări.

Digital SkyShowtime - Imagine remisă în comunicat de către Digi Romania pentru publicare pe HD Satelit


Începând din 12 august 2024, DIGI îmbunătățește experiența de divertisment și propune un nou abonament TV care, pe lângă cele 180 de canale digitale incluse, oferă acces la cele două posturi premium SkyShowtime 1 HD și SkyShowtime 2 HD, și la platforma de streaming SkyShowtime, totul la un preț de 38 lei/lună. 

Astfel, clienții DIGI care dețin deja serviciul de televiziune digitală (30 lei/lună) și optează pentru un upgrade la pachetul Digital SkyShowtime, vor achita un cost suplimentar de doar 8 lei/lună pentru a beneficia de întregul portofoliu SkyShowtime.

Cu abonamentul TV Digital SkyShowtime, utilizatorii noi și existenți se vor bucura de un conținut diversificat și vor putea urmări cele mai recente și aclamate lansări cinematografice, realizate de celebrele studiouri de film Paramount Pictures și Universal Studios.

În plus, vor putea viziona titluri importante ale unor seriale noi și exclusive, precum și o selecție de programe originale locale, alături de toate cele cinci sezoane ale seriei globale de anvergură Yellowstone și spin-off-urile sale 1883 și 1923, A Gentleman in Moscow, Apples Never Fall, Bargain, HALO (sezoanele 1-2), Mayor of Kingstown (sezoanele 1-3), Mission: Impossible - Dead Reckoning, Oppenheimer, PAW Patrol: The Mighty Movie, Star Trek: Discovery (sezoanele 1-5), The Family Stallone (sezoanele 1-2), Trolls Band Together, seria originală SkyShowtime The Envoys/ Los Enviados (sezoanele 1-2), Veronika și viitoarea apariție a The Day of the Jackal.

SkyShowtime găzduiește, de asemenea, o colecție impresionantă de filme românești, printre care amintim: Dragoste pe muchie de cuțit; Încă două lozuri; Miracol; trilogia Pup-o, mă! și Evadarea perfectă, disponibile pentru abonații Digital SkyShowtime.

Oferta poate fi activată pe site-ul DIGI.ro, din pagina principală sau din contul de client, cât și în punctele de prezență DIGI, prin intermediul reprezentanților de vânzări sau prin apel la serviciul Relații Clienți (031.400.4600).

Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați:www.skyshowtime.com  www.digi.ro/skyshowtime

Despre SkyShowtime

SkyShowtime este cel mai nou serviciu de streaming din Europa. O asociere a Comcast și Paramount Global, SkyShowtime reunește cele mai bune programe de divertisment de la Hollywood și locale.Începând cu filme și seriale originale de la brandurile emblematice Universal Pictures, Paramount Pictures, Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME®, Sky Studios și Peacock, până la seriale SkyShowtime Originals, SkyShowtime este noua casă a divertismentului premium din Europa.Lansat în 2023 pe toate piețele pe care este prezent, SkyShowtime este disponibil în: Albania, Andorra, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Danemarca, Finlanda, Ungaria, Kosovo, Muntenegru, Macedonia de Nord, Norvegia, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia, Slovenia, Spania și Suedia. 

Despre Grupul DIGI

DIGI este liderul pieței de telecomunicații din România pe segmentele de internet de bandă largă (broadband), servicii de distribuție TV (pay-TV) și telefonie fixă, deținând o cotă importantă pe segmentul de comunicații mobile, precum și cea mai mare acoperire la nivel național. Compania derulează operațiuni în România, Spania, Italia și urmează să lanseze servicii electronice în Portugalia și Belgia.Soluțiile de conectivitate și comunicații electronice convergente furnizate de DIGI se bazează pe rețele moderne de fibră optică și tehnologii de ultimă generație. DIGI pune la dispoziția clienților săi prin intermediul diviziei media și o ofertă diversificată de conținuturi radio și TV: televiziunile Digi24, Digi Sport 1, 2, 3, 4, Digi4K, Film Now (pay-TV), Digi World, Digi Animal World, Digi Life, UTV, Music Channel și Hit Music Channel, radiourile Digi FM, PROFM, Dance FM, Chill FM, DIGI24 FM și serviciul de content Digi Online.


15 comentarii despre subiectul „Un nou abonament de televiziune la DIGI: Digital SkyShowtime, la 38 lei lunar”:
Anonim

Ciudat, credeam că o să lanseze ca extraopțiune, nu ca abonament digital TV.

Anonim

8 lei e chiar ok.

Andrei

Probabil cei de la SkyShowtime au fost de acord să pună un preț atât de mic cu condiția asigurării unor încasări pe timp de doi ani și din acest motiv nu a apărut sub formă de extraopțiune.

Anonim

Deși nu se află între preferințele mele, prețul este ok pentru fani.

Cristy

să aducă și Voyo.ro la un preţ accesibil

Gabriel

Si 5 lei este mult. Platformele de streaming sunt in cadere liberă. In SUA cică o sa disoara Cartoon Network de pe platforma Warner Bros Discovery. Au mers bine in pandemie cand statea lumea acasă, acum toate platformele astea de streaming (inclusiv Mărețul Netflix) sunt in picaj la numarul per abonați lunar. Oferta asta cu 38 de lei, pur si simplu 1 sau 2 ani te legi la cap contractual cu Digi si Sky

Anonim

Conținutul de la Cartoon Network e acolo oferit prin MAX. La noi siteul Cartoon e tot acolo, nu a fost redirectionat.
Legat de subiect, pentru 8 lei în plus față de pachetul standard, primești acces la platforma de streaming SkyShowtime și două canale HD exclusive. E un deal bun pentru oricine vrea să aibă la îndemână filmele și serialele acestei platforme, fără să plătească separat pentru acest serviciu de streaming, care costă mai mult separat.

Gabriel

Cei de la HBO si cei de la Sky ar trebui sa ofere abonaților abonamente la NUMAI posturile de cablu de maxim 10 lei. Cine vrea platforma de streaming sa se aboneze cu cardul, prin SMS.... etc....

Ps....personal stiu persoane abonate la HBO Maxpack cu anii si niciodata nu și-au facut cont pe platforma lor de streaming

Anonim

Gabriel, ideea de a separa canalele TV de platformele de streaming poate părea atractivă pentru unii, dar realitatea pieței actuale e că operatorii de cablu și furnizorii de conținut încearcă să ofere pachete cât mai competitive și complete. De ce? Pentru că majoritatea abonaților preferă un pachet integrat care să includă tot – atât canale TV, cât și acces la platformele de streaming – la un preț mai bun decât ar plăti separat.

În ceea ce privește propunerea ta de a oferi doar canalele TV pentru maximum 10 lei, trebuie să iei în calcul faptul că costurile de licențiere pentru MAX, distribuție și tehnologie sunt mult mai mari decât crezi. Un astfel de preț ar fi imposibil de sustinut fără pierderi pentru companii. În plus, ofertele combinate sunt create tocmai pentru a adăuga valoare și a atrage clienți prin conținut exclusiv și acces la cele mai noi lansări.

Legat de exemplul cu HBO Maxpack, este adevărat că unii abonați nu folosesc partea de streaming, dar oferta combinată le oferă opțiunea, iar mulți utilizatori valorifică această flexibilitate. Ideea este să le oferi clienților cât mai multe opțiuni într-un pachet convenabil, ceea ce face acest tip de ofertă atractivă pentru majoritatea oamenilor.

Așadar, oferta Digital SkyShowtime de la DIGI la 38 lei/lună e bine gândită pentru a satisface nevoile unei largi categorii de consumatori, și chiar dacă nu e pe gustul tuturor, aduce un echilibru între preț și conținut pentru cine e interesat. Cine nu e interesat, poate sa ignore, nu înțeleg de ce ar fi deranjat de o oferta alternativă care interesează pe altii, iar el are deja alte oferte de unde sa aleaga.

Gabriel

Anonim, nu am scris ca oferta nu este OK. Cine este iubitor de filme oferta lor este avantajoasă. Ideea era ca pentru cine nu se pricepe la platformele astea de streaming si vrea sa vada filme doar pe cablu Fără reclame sa li se ofere o variantă de abonament minimală. Aici vroiam sa punctez ideea. Sunt persoane care cu anii sunt abonati la HBO Maxpack, habar nu au să-și creeze cont, oamenii sunt de buna credință si platesc lunar abonamentul dar niciodata nu și-au facut cont la platforma de streaming cu toate ca au platit. Este corect? Zic ca nu... la fel si cu Sky.... poate vrea cineva sa vada filmele doar pe cablu.... de ce-l pui sa se aboneze 12 sau 24 de luni si la streaming daca el nu se pricepe sau pur si simplu nu vrea.

DTH Fan

Anonim și Gabriel, haideţi să fim realiști. Nimeni nu vă obligă să vă abonați la ceva ce nu vă place sau nu folosiți. Dacă nu vă interesează sau nu utilizați serviciile incluse, e alegerea voastră. Dar să nu credeți că MAX este inclus contracost la DIGI. De fapt, plătiți pentru canalele HBO, iar accesul la MAX este un bonus gratuit, oferit de DIGI. Dacă faceți o comparație cu alte oferte de pe piață, veți vedea că prețul pentru canalele HBO plus MAX la DIGI este mult mai avantajos decât ce oferă alte companii, sau comparativ cu pretul pentru MAX separat. Așa că, dacă nu folosiți bonusul, este strict alegerea voastră, dar nu e o problemă a operatorului sau a altcuiva. Dacă plătiți pentru ceva ce nu folosiți, poate ar trebui să vă reconsiderați alegerile. Eu de exemplu sunt abonat la MAXPAK si folosesc 99% doar MAX, nu am timp sa ma uit la un film sau un serial cand il transmit ei pe liniar.

Gabriel

Sunt realist.... cat ma costa ca abonat la cablu tv digital sa vad posturile HBo Max Pack, Sky fara sa ma abonez la streaming? La Film Bow stiu ca este 3 lei, la Balcan 1,3 lei... dă-mi un preț real pe cablu fara steaming ca ni ma interesează si maine ma abonez.... 😉

DTH Fan

În România, abonamentul Basic Max cu publicitate costă, dacă îl cumperi separat, 4,99 euro lunar, adică 25 lei, iar la Digi e mai ieftin, 15 lei, cu canalele HBO și Cinemaxx din Max Pak cu tot. Nu găsești mai ieftin decât la Digi.

La fel fi la SkyShowtime. E mai scump dacă îl iei separat de la SkyShowtime, decat daca îl iei cu canalele SkyShowtime cu tot de la Digi. Nu găsești mai ieftin decat la Digi.

Daniel S.

@Gabriel
Cred că faci o confuzie, nu costă 38 de lei doar abonamentul la streaming Skyshowtime, costă doar 8 lei în plus peste abonamentul digital la cablu și ai două canale liniare Skyshowtime plus acces la platforma de steaming, cam cât ai fi vrut? mai ieftin de atât nici nu se poate, dacă era extraopțiune pentru cele două canale liniare cât crezi că ar fi costat? Și te legi prea bine la cap pentru că au cea mai ieftină ofertă.

Daniel S.

Aș vrea să întreb totuși dacă s-a abonat deja cineva cât durează să devină activ abonamentul după ce faci upgrade și se emite contractul, că eu am făcut aseară pe la nouă și până acum nu mi s-a activat?

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile