miercuri, 28 august 2024

"Vrăjitoarea", cel mai scump serial produs în Grecia, la AXN România din 3 septembrie, din aceeași zi cu serialul "Simbolul pierdut"

În luna septembrie, AXN România pregătește o experiență captivantă pentru telespectatori, odată cu premiera a două seriale foarte așteptate, Simbolul Pierdut și Vrăjitoarea. Aceste producții vor oferi publicului ocazia de a explora lumi fascinante și de a trăi alături de personaje memorabile aventuri pline de mister și emoție, anunță Antenna Entertainment printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul "Vrăjitoarea" - Imagine remisă în comunicat de către Antenna Entertainment pentru publicare pe HD Satelit Romania

Pe 3 septembrie, Simbolul Pierdut va deschide seara de la ora 21:00, aducând la viață aventurile renumitului simbolist Robert Langdon, personaj central al romanului bestseller scris de Dan Brown. Adaptată pentru televiziune, povestea îl urmărește pe Langdon, interpretat de Ashley Zukerman, într-o cursă contracronometru prin Washington, D.C., unde este chemat de CIA să rezolve o serie de enigme. Alături de Zukerman, distribuția include actori precum Eddie Izzard și Valorie Curry, iar serialul promite să captiveze publicul cu un mix de suspans și acțiune.

Serialul "Simbolul pierdut" - Imagine remisă în comunicat de către Antenna Entertainment pentru publicare pe HD Satelit Romania

Imediat după Simbolul Pierdut, la ora 22:00, telespectatorii vor fi transportați în Grecia secolului al XIX-lea, cu premiera serialului Vrăjitoarea. Această producție originală, realizată de Antenna Studios, reprezintă cea mai scumpă investiție într-un serial de televiziune grecesc, având un buget impresionant de 12 milioane de dolari. Vrăjitoarea îi aduce în prim-plan pe faimoșii actori greci Elli Triggou, Katerina Lechou și Giorgos Gallos, care vor da viață unei povești pline de tensiune și mister. Acțiunea se desfășoară în cetatea Mani, sub control otoman, unde două familii rivale sunt unite printr-o căsătorie și nașterea unui copil. Când bebelușul dispare, o tânără servitoare trebuie să găsească răpitorii pentru a preveni un conflict devastator.

AXN este recunoscut pentru oferirea unui conținut divers și dinamic, incluzând atât seriale originale, cum ar fi Absența, Carter și Poliție fără frontiere, cât și sezoane noi ale unor producții americane de succes precum Doctorul cel bun, Blacklist și NCIS. Cu o prezență puternică în Europa Centrală și de Est, Antenna Entertainment, parte a Antenna Group, se angajează să aducă în fața publicului povești captivante și producții locale remarcabile.


Un comentariu despre subiectul „"Vrăjitoarea", cel mai scump serial produs în Grecia, la AXN România din 3 septembrie, din aceeași zi cu serialul "Simbolul pierdut"”:
Anonim

Puteti sa mi spuneti..cand anume cu precizie este difuzat serialul Vrajitoarea...nu as vrea sa pierd nici un episod,si deasemeni daca l dati in reluare si anume cand! este foarte interrsant! multumesc anticipat

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile