joi, 12 septembrie 2024

A+E Networks EMEA, proprietarul The HISTORY Channel și Crime + Investigation, devine Hearst Networks EMEA

Compania internațională A+E Networks EMEA, activă pe piețele din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, a anunțat finalizarea unui amplu proces de rebranding. Urmare a acestui proces, compania își va schimba denumirea în Hearst Networks EMEA, marcând o nouă etapă în evoluția sa sub egida exclusivă a proprietarului său, grupul Hearst, anunță A+E Networks EMEA printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Logo Hearst Networks EMEA - Imagine remisă în comunicat de către A+E Networks EMEA pentru publicare pe HD Satelit România

A+E Networks EMEA, recunoscută pentru operarea unor canale de prestigiu precum The HISTORY® Channel, Crime + Investigation® și Cosmo, se va reorganiza sub noua identitate de Hearst Networks EMEA. Această tranziție cuprinde patru entități operative majore: Hearst Networks Marea Britanie, Hearst Networks Germania, Hearst Networks Italia și Cosmo Spania, toate menținându-se ca filiale integral deținute de Hearst.

Dean Possenniskie, Managing Director al Hearst Networks EMEA, a subliniat angajamentul companiei de a continua să ofere conținut de divertisment factual de înaltă calitate și de a împărtăși povești relevante cu audiența din regiunea EMEA. El a exprimat entuziasm pentru viitorul produselor companiei, accentuând dorința de a dezvolta noi proiecte de succes sub umbrela Hearst.

Sub noua sa identitate, Hearst Networks EMEA va continua să opereze mărcile consacrate The HISTORY Channel și Crime + Investigation. Alături de acestea, BLAZE atrage audiența din Marea Britanie, iar COSMO se adresează publicului din Spania. Structura rebranduită a companiei cuprinde 29 de canale de televiziune și 20 de servicii SVOD, fiecare adaptat specificului cultural local al diferitelor țări în care activează.

Hearst Networks EMEA, parte a grupului Hearst, deține și administrează o gamă de branduri de divertisment factual, incluzând The HISTORY® Channel, Crime + Investigation®, HISTORY2®, BLAZE® și COSMO TV®. Cu operațiuni în Marea Britanie, Scandinavia, Benelux, Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu, Africa, Germania, Italia și Spania, Hearst Networks EMEA se dedică împărtășirii de povești captivante care inspiră și distrează. Printre producțiile de succes se numără francizele The Curse of Oak Island și The First 48, precum și producții originale. Pentru mai multe detalii, vizitați website-ul hearstnetworks.com.


Un comentariu despre subiectul „A+E Networks EMEA, proprietarul The HISTORY Channel și Crime + Investigation, devine Hearst Networks EMEA”:
Anonim

Se ştie dacă va intra şi pe piaţa românească canalul tv History 2?Evident cu subtitrare...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile