luni, 23 septembrie 2024

Ana Turcu, cunoscută publicului de pe scena Teatrului de Comedie și din comedia romantică Lasă-mă, îmi place! Camera 609, revine pe micile ecrane într-un nou proiect semnat de Ruxandra Ion și produs de Dream Film Production. În această toamnă, va apărea în serialul original Iubire cu parfum de lavandă, difuzat de Antena 1, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Ana Turcu - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

De data aceasta, ea o interpretează pe Lăcrămioara Ionescu, o secretară la primăria din satul Podișor, un personaj plin de culoare și cu o personalitate vibrantă. 

Lăcrămioara, sau Lăcri, cum o cunosc cei apropiați, este o femeie energică, care își caută cu ardoare iubirea și nu se teme să fie purtată de valul emoțiilor.

Această nouă provocare actoricească îi aduce Anei o oportunitate de a se juca mai mult cu un personaj interesant, care o motivează să experimenteze și să învețe alături de o echipă nouă. Entuziasmată de această șansă, Ana așteaptă cu nerăbdare să aducă un strop de energie și umor pe ecrane în această toamnă.



Niciun comentariu despre subiectul „ ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile