marți, 10 septembrie 2024

Anca Florescu și Ciprian Teodorescu se alătură distribuției serialului "Iubire cu parfum de lavandă"

Serialul original „Iubire cu parfum de lavandă” de la Antena 1 continuă să-și îmbogățească distribuția cu nume remarcabile. Anca Florescu și Ciprian Teodorescu sunt cele mai recente nume anunțate, contribuind la povestea care explorează o iubire marcată de diferențele sociale dintre doi protagoniști. Serialul promite să aducă în prim-plan o poveste intensă de dragoste, într-un cadru scenic spectaculos, filmat într-un sat idilic de lângă București, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Anca Florescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 


Anca Florescu – De la scena muzicală la micul ecran

Cunoscută publicului pentru cariera sa muzicală în trupa Laguna, Anca Florescu face trecerea către actorie, urmând să o interpreteze pe Silvia Lungu, personaj central în poveste. Silvia este fosta soție a lui Ștefan (interpretat de Adi Nartea) și mama Almei (Alexia Caraș), iar relația dintre cei doi este una tensionată după divorț. Conflictul dintre ei se concentrează în jurul afecțiunii fiicei lor, transformându-se într-o luptă permanentă pentru influență.

Anca Florescu a declarat că rolul Silviei este unul provocator, plin de nuanțe și intensitate emoțională. Personajul său traversează momente dificile, fiind prins între trecut și prezent, între o relație tensionată cu fostul soț și nevoia de a-și proteja fiica. Actrița a subliniat faptul că a fost onorată să fie inclusă în acest proiect și și-a exprimat recunoștința față de Ruxandra Ion, coordonatoarea producției, pentru oportunitatea oferită. În ceea ce privește atmosfera de la filmări, Anca a descris locațiile ca fiind „de vis”, iar echipa de producție și colegii actori drept extrem de talentați și susținuți de o colaborare atentă și profesională. Pentru ea, interpretarea acestui rol complex reprezintă o oportunitate de creștere profesională și personală.

Ciprian Teodorescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România


Ciprian Teodorescu – Din musical pe micul ecran, într-un rol negativ provocator

Ciprian Teodorescu, cunoscut pentru experiența sa pe scenă în musicaluri de succes precum „Mamma Mia” și „We Will Rock You”, face pasul spre televiziune în „Iubire cu parfum de lavandă”, unde va juca un rol negativ. În serial, Ciprian îl interpretează pe Adrian, fratele lui Dinu (Bogdan Albulescu) și cumnatul Amaliei (Andreea Vasile). Personajul său, consilier la Primărie, este implicat într-o serie de manevre financiare dubioase, folosindu-se de poziția sa pentru a achiziționa terenuri din sat, cu scopul de a le revinde dezvoltatorilor imobiliari. Dincolo de aceste planuri, Adrian are și o altă ambiție – aceea de a o cuceri pe Anda (Michaela Prosan), însă adevăratul său obiectiv este să pună mâna pe lanul de lavandă care face parte din povestea centrală a serialului.

Ciprian Teodorescu a mărturisit că se simte onorat să facă parte din acest proiect și că rolul de antagonist reprezintă o provocare uriașă pentru el. Deși este o persoană total diferită în viața reală, actorul a apreciat complexitatea personajului și oportunitatea de a explora laturi mai întunecate ale personalității acestuia. Teodorescu a povestit cum momentul în care a primit vestea că va juca în serial a fost unul de mare bucurie, atât pentru el, cât și pentru familia și prietenii săi. A descris repetițiile și filmările ca fiind momente de colaborare intensă cu o echipă talentată, care i-au oferit ocazia de a învăța și de a se dezvolta ca actor.

Interpretarea unui rol negativ a fost o provocare pe care Ciprian a îmbrățișat-o cu entuziasm, menționând că a încercat să aducă nuanțe și profunzime personajului său, astfel încât să nu fie un simplu antagonist, ci un individ complex cu propriile sale motivații și conflicte interioare. Actorul și-a exprimat speranța că telespectatorii vor aprecia această complexitate și că vor fi captivați de povestea sa, la fel cum el a fost captivat de procesul creativ din spatele acestui personaj.

Filmările într-un cadru idilic și o echipă de producție de top

Filmările pentru „Iubire cu parfum de lavandă” se desfășoară într-un sat pitoresc din apropierea Bucureștiului, locația contribuind la crearea unei atmosfere autentice și deosebite pentru poveste. Serialul aduce împreună o distribuție variată, formată din nume consacrate din teatrul și filmul românesc, precum și talente emergente din industrie. În perioada următoare, vor fi dezvăluite și alte nume importante care se vor alătura acestui proiect, promițând o diversitate de personaje și povești care vor capta atenția publicului.

Producția se concentrează pe o poveste care explorează diferențele sociale, iubirea și ambițiile personale, toate acestea desfășurându-se pe fundalul unei povești de familie și de afaceri. „Iubire cu parfum de lavandă” promite să fie una dintre cele mai așteptate producții ale toamnei, aducând pe ecranele Antenei 1 o poveste plină de emoție, tensiune și romantism.


Niciun comentariu despre subiectul „Anca Florescu și Ciprian Teodorescu se alătură distribuției serialului "Iubire cu parfum de lavandă"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile