duminică, 29 septembrie 2024

Antena 1: iUmor , lider de audienţă cu al patrulea episod

Sâmbătă, cel mai recent episod al show-ului de divertisment "iUmor", difuzat de Antena 1, a fost urmărit de un număr mare de telespectatori, situându-se în fruntea audiențelor la nivel urban și național, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

Emisiunea iUmor - Imagine remisă în comunicatul de presă al Antena Tv Group, pentru publicare pe HD Satelit România

În intervalul orar 19:59 – 23:16, emisiunea a ocupat primul loc în clasamentele de audiență, având un rating de 3,6 puncte și o cotă de piață de 11% în mediul urban. Comparativ, programul difuzat de Pro TV în același interval a înregistrat un rating de 3,1 puncte și o cotă de piață de 9,5%. La nivel național, "iUmor" a menținut aceeași ierarhie, se mai precizează în comunicat.

În acest episod, un moment remarcabil a fost oferit de Eduard Adam, actor de profesie, care a impresionat jurații cu un număr de pantomimă românească, primind 4 voturi de Like și trecând astfel în semifinală. De asemenea, Fanaticii Tăcerii, un cuplu cu deficit de auz, au creat un moment emoționant, apreciat de jurați, care i-au trimis și pe ei în semifinală, tot cu 4 Like-uri. Cătălin Bordea și Cheloo au comentat la unison că momentul a fost unul special, Cheloo adăugând că l-a urmărit cu plăcere.

Alți concurenți care au reușit să obțină 4 voturi de Like și să avanseze în semifinală au fost Lolrelai, cu glume inspirate din viața personală, Marian Olaru, un luptător de MMA care a surprins cu umorul său, și trupa de dans "Old Man Grooving", formată din membri mai în vârstă, dar care au demonstrat că muzica nu are vârstă, conform lui Cheloo.

Jurații Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo au continuat căutarea celui mai amuzant concurent al sezonului, alături de Oana Dragne și Andreas Petrescu, care prezintă rubrica "iReal", o secțiune dedicată unor povești spectaculoase. Emisiunea "iUmor" revine sâmbăta viitoare, de la ora 20:00, la Antena 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Antena 1: iUmor , lider de audienţă cu al patrulea episod”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile