miercuri, 11 septembrie 2024

Catalogul Epic Drama, plus noi seriale, printre noutățile lunii septembrie în aplicația Focus Sat

Focus Sat își întâmpină utilizatorii cu o selecție de seriale noi în septembrie, marcând începutul toamnei în catalogul său VOD. Printre titlurile care se disting în această lună se numără serialele „Premisa unui dezastru” (2019-2022), „Sora mai mică” (2002) și „Zăpada neagră” (2022), anunta Focus Sat printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Zăpadă neagră" - Imagine remisa in comunicat de către Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit

În septembrie, fanii serialelor vor avea ocazia să se reconecteze cu talente din industrie. Archie Panjabi, cunoscută pentru rolul său din „Soția perfectă”, apare în „Premisa unui dezastru”, alături de regretatul Christopher Plummer, celebru pentru „Sunetul muzicii”, Erick McCormack din „Will și Grace” și Travis Fimmel, cunoscut din „Vikingii”.

„Zăpada neagră” / „Black Snow” urmărește o investigație complexă a unui caz vechi de un sfert de secol, desfășurată în prezent de detectivul James Cormack (Travis Fimmel). Serialul alternează între prezent și trecut, dezvăluind treptat secretele unei comunități din Ashford, Queensland, Australia, și explorând impactul emoțional al cazului asupra celor implicați.

„Premisa unui dezastru” / „Departure” explorează în cele trei sezoane diferite tragedii provocate de mijloace de transport. Fiecare sezon se concentrează pe un tip de transport: primul aeronautic, al doilea feroviar, iar al treilea naval. Serialul, o coproducție internațională dintre Canada, SUA și Marea Britanie, reprezintă și ultimul rol al lui Christopher Plummer.

„Sora mai mică” / „Kid Sister”, o comedie din Noua Zeelandă, este povestea lui Lulu, interpretată de Simone Nathan, care se confruntă cu tradițiile stricte ale comunității sale și cu provocările unei relații interreligioase. Disponibilitatea serialului în aplicație coincide cu dorința acesteia de a naviga într-o relație complicată și în cele din urmă de a încerca să treacă la alte religie.

„Sora mai mică” - Imagine remisa in comunicat de către Focus Sat pentru publicare pe HD Satelit

Un element nou în colecția video a aplicației Focus Sat este introducerea catalogului Epic Drama, care găzduiește o gamă de seriale aclamate de public și critici. Printre acestea se numără „Domina” (2024), care explorează viața Liviei Drusilla (59 î.Hr. – 29 d.Hr.), cea mai influentă femeie din Imperiul Roman, „Des” (2023), care detaliază cea mai complexă anchetă polițienească britanică, vizând pe Dennis Nilsen, „Sisi” (2024), care prezintă povestea Împărătesei Sisi (1837–1898), supranumită primul superstar al Europei, și „Mizerabilii” (2018), o adaptare captivantă a romanului lui Victor Hugo, cu Dominic West, Lily Collins și Olivia Colman în rolurile principale.

Accesul este nelimitat la aceste seriale, precum și la sute de alte filme și seriale din biblioteca video, disponibile pentru vizionare oriunde în Uniunea Europeană pe orice dispozitiv smart: mobil, tabletă, laptop și smart TV.

În plus, întregul conținut din catalogul VOD al Focus Sat este disponibil pentru descărcare, permițând vizionarea offline în situațiile în care nu există acces la internet. Cei care nu sunt încă abonați pot profita de o ofertă de testare gratuită a aplicației timp de 7 zile.


Niciun comentariu despre subiectul „Catalogul Epic Drama, plus noi seriale, printre noutățile lunii septembrie în aplicația Focus Sat”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile