vineri, 27 septembrie 2024

DIGI a deschis primul magazin dedicat din Italia

Pe 24 septembrie 2024, DIGI, unul dintre cei mai importanți operatori virtuali de telefonie mobilă din Italia și parte a grupului multinațional Digi România SA, a deschis primul său magazin dedicat în orașul Torino, pe Corso San Maurizio. Aceasta reprezintă o piatră de hotar pentru companie, fiind primul punct de vânzare oficial cu brand propriu, care se adaugă celor peste 4.000 de locații multibrand unde DIGI este deja prezentă în toată Italia.

Dragoș Chivu, CEO-ul Digi Italia, a subliniat importanța acestui moment, menționând că deschiderea primului magazin monobrand este un pas esențial în consolidarea prezenței companiei în Italia. Acesta a declarat că misiunea DIGI rămâne să ofere clienților oferte avantajoase și produse adaptate nevoilor fiecăruia. De asemenea, el a subliniat că baza de clienți a DIGI Italia a crescut cu 16,6% în ultimul an, atingând 456.000 de utilizatori la sfârșitul celui de-al doilea trimestru din 2024.

Noul magazin DIGI oferă clienților suport direct din partea personalului specializat, care poate oferi informații detaliate despre ultimele noutăți din sectorul de telefonie mobilă și servicii de fibră optică. În plus, clienții pot verifica disponibilitatea serviciilor de fibră optică în Italia și pot beneficia de asistență post-vânzare.

Designul magazinului îmbină estetica modernă, cu suprafețe albe și nuanțele distincte de albastru caracteristice DIGI. Magazinul este situat pe Corso San Maurizio 5/f și este deschis de luni până sâmbătă, între orele 11:00 și 19:00.

DIGI Italia este operator de telefonie mobilă virtual FULL MVNO activ din 2010 în Italia. De asemenea, oferă în Torino și servicii de internet prin fibră optică, direct în casă, cu următoarele abonamente FIBRA INTELIGENTE 500 MB/s la 10 € /lună, 1 GB/s la 15 € /lună și 10 GB/s la 20 €.


Niciun comentariu despre subiectul „DIGI a deschis primul magazin dedicat din Italia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile