joi, 5 septembrie 2024

DIGI FM activează grila de toamnă

Pe 9 septembrie, Digi FM debutează cu un nou sezon de Newsic Radio, marcând simultan începutul anului școlar și reînnoirea angajamentului postului față de ascultătorii săi. Sezonul de toamnă promite să aducă un suflu nou în peisajul radiofonic prin integrarea armonioasă a știrilor relevante, a muzicii de calitate și a segmentelor de divertisment și concursuri, creând o experiență audio unică pentru fiecare ascultător, anunță postul de radio printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Programul zilnic va fi încărcat de energie și diversitate. Începând cu matinalul, care se va desfășura de luni până vineri, între orele 07:00 și 10:00, Oana Zamfir și Vlad Craioveanu vor reveni pentru a oferi un start vibrant al zilei. Ei vor fi însoțiți de Florin Negruțiu și Unguru Bulan, cunoscuți pentru analizele lor pătrunzătoare și umorul cu care condimentează fiecare discuție, iar Radu Paraschivescu va interveni ocazional cu comentarii care aduc un plus de savoare și profunzime. 

După matinal, Alex Vidia preia microfonul de la 10:00 la 13:00, urmat de duo-ul dinamic format din Ramon Cotizo și Alice Tudor între orele 14:00 și 17:00, care vor menține ritmul energic al zilei. Lucian Mîndruță va prelua apoi tura, conducând dialogurile incitante în intervalul drive-time, urmat de Marius Dobre care va închide ziua cu selecții muzicale de calitate între 19:00 și 22:00.


Weekendurile vor fi animate de Nono Semen începând cu ora 08:00, iar ALMUD va prezenta între 12:00 și 13:00 „Top 20 Weekend” cu cele mai populare hituri ale momentului. După-amiezile de weekend vor fi revigorate de Gabriel Cîndea, iar de la ora 20:00, Dan T va transforma fiecare sâmbătă seară într-o petrecere cu ritmuri retro și contemporane.

Pe lângă grila de programe muzicale și de divertisment, segmentul „Ca să știi”, prezentat de Cetin Rașit, va aduce în prim-plan evenimentele curente și noutățile din diverse domenii, asigurându-se că ascultătorii sunt la curent cu cele mai importante știri.

Acest nou sezon nu numai că vine cu surprize pentru fanii Digi FM, dar marchează și o piatră de hotar în istoria postului – aniversarea a 9 ani de la prima emisie. Acest moment special este o ocazie de sărbătoare și de reafirmare a conceptului de Newsic Radio, o fuziune excelentă între știri, muzică și divertisment, dedicată ascultătorilor și realizatorilor Digi FM.


Niciun comentariu despre subiectul „DIGI FM activează grila de toamnă”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile