joi, 26 septembrie 2024

Digi Mobil: Extraopțiunea Date Extra, cu 30 GB de internet la viteza superioară, suplimentari pe lângă cei 50 sau 100 GB / incluși lunar în 4G

Am citit recent o discuție pe HD Satelit, în care câțiva utilizatori ai serviciului Digi Mobil, cu abonamente Optim 2 sau Optim 3, au menționat că depășesc frecvent 50 GB de date pe lună în 4G. Aceasta este limita de trafic care poate fi consumată integral la viteze superioare în rețeaua 4G la aceste tipuri de abonamente Digi Optim (la Digi Nelimitat și Digi Business Nelimitat, limita pentru viteze superioare este de 100 GB lunar în 4G). Personal, am reușit această performanță o singură dată.

Deși traficul de internet rămâne nelimitat (adică utilizatorii pot continua să navigheze pe internet în 4G și după consumarea celor 50 / 100 GB), dacă se atinge această limită, viteza de acces este restricționată la 256 kbps pentru download și 128 kbps pentru upload. Totuși, unii abonați DIGI Mobil și-ar dori să beneficieze de viteze superioare chiar și după depășirea acestui prag lunar.

Pentru a verifica cât trafic din cei 50/100 GB la viteză superioară a fost consumat și data la care se resetează traficul consumat, utilizatorii pot accesa meniul USSD al Digi prin apelarea *111#, urmând pașii: selectați 1 pentru "Contul meu", apoi 6 pentru "Internet mobil - resetare date".

Cum se activează extraopțiunea Date Extra?

Lansată în vara anului 2019 sub denumirea de "Extra Date", extraopțiunea Date Extra permite achiziționarea a 30 GB de date suplimentare la viteză superioară. Fiind puțin promovată, aceasta este cunoscută doar de un număr redus de abonați Digi, dar reprezintă o soluție pentru cei care au nevoie de mai mult de 50/100 GB de date rapide lunar.

Activarea se face simplu, fără a fi necesară contactarea serviciului de relații cu clienții:

  1. Apelați meniul USSD la *111#.
  2. După afișarea meniului, scrieți 3 și trimiteți.
  3. Apoi, scrieți 1 și trimiteți.
  4. Apoi scrieți 2 și trimiteți.
  5. În cele din urmă, scrieți 1 pentru a confirma si trimiteți.
Pași verificare consum internet mobil la viteze superioare și activare extraopțiune "Date Extra 30 GB" Digi Mobil - Capturi de ecran realizate de HD Satelit România

Extraoptiunea costa 2,38 euro / luna. Este important de reținut că această extraopțiune se reactivează automat lunar, până când este dezactivată din același meniu USSD.


3 comentarii despre subiectul „Digi Mobil: Extraopțiunea Date Extra, cu 30 GB de internet la viteza superioară, suplimentari pe lângă cei 50 sau 100 GB / incluși lunar în 4G”:
Anonim

hmmm... chiar nu stiam! multam de pont!!

Anonim

Pai nu erau 100 de giga inclusi? Doar la rural nelimitat sunt 50 giga....

Cristi

Parcă 100GB e la abonament Nelimitat și Business Nelimitat, nu la Optim 2 sau Optim 3...

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile