vineri, 13 septembrie 2024

Disney+: oferta limitată înainte de noile prețuri

Disney+ se pregătește pentru o creștere în octombrie a prețului abonamentului care are caracteristicile actuale, precum și pentru o versiune de abonament mai ieftină decât cel actual. Dar înainte de aceasta, abonații noi și cei care revin pot beneficia de o oportunitate deosebită.


Până pe 27 septembrie 2024, vă puteți abona la Disney+ (la versiunea care va deveni Premium) la un tarif promoțional de doar 10,99 lei pe lună, pentru primele trei luni. Această ofertă specială este o modalitate excelentă de a explora vasta bibliotecă de filme și emisiuni TV ale Disney la un preț redus.

Totuși, abonații trebuie să fie conștienți că după perioada promoțională, prețul lunar pentru abonamentul promoțional Disney+ va crește. Astfel, după 3 luni, se reînnoiește automat la prețul pentru varianta Premium, de 49,99 lei, dacă nu anulezi înainte. Oferta este valabilă doar pentru cei care nu au abonamentul Disney+ activ. 

Această ajustare face parte dintr-o tendință mai largă de modificare a prețurilor pentru serviciile de streaming Disney. Pentru România, începând cu 17 octombrie 2024, vor exista doua tipuri de abonament Disney+ pentru abonații noi (pentru abonații actuali, mai târziu, din noiembrie).

Versiunea Premium, mai scumpă (49,99 lei / lunar sau 499,90 anual) decât abonamentul actual (36,99 lei / lună sau 369,90 lei anual) va avea aceleași caracteristici. Abonamentul Premium va continua astfel să ofere streaming în 4K UHD, Dolby Atmos, posibilitatea de a viziona pe până la 4 ecrane simultan și descărcări pentru vizionare offline pe 10 dispozitive.

Disney+ Standard va costa 29,99 lei pe lună sau 299,90 lei pe an. Acesta va oferi rezoluție maximă Full HD și va permite vizionarea pe două dispozitive simultan, cu sunet maxim 5.1. Nu va include suport HDR.

Disney+ este platforma de streaming dedicată pentru filme și seriale de la Disney, Pixar, Marvel, Star Wars și National Geographic, alături de seriale populare precum The Simpsons și multe altele. În anumite piețe internaționale, include și brandul de divertisment general, Star. Ca serviciu emblematic de streaming direct către consumatori de la Disney, Disney+ oferă o colecție în continuă expansiune de producții originale exclusive, care includ filme de lung metraj, documentare, seriale live-action și animate, precum și conținut de scurtă durată. Cu acces fără precedent la bogata istorie cinematografică și de televiziune a Disney, Disney+ este, de asemenea, platforma exclusivă de streaming pentru cele mai noi lansări de la The Walt Disney Studios. 

Printre viitoarele premiere de pe platforma Disney+ se numără și filmul de animație "Întors pe dos 2', disponibil din 25 septembrie 2024 și pentru abonații din România. „Întors pe dos 2” (Inside Out 2) a devenit rapid un fenomen global și cel mai de succes film de animație din toate timpurile, atingând pragul de 1 miliard de dolari la nivel global. Această realizare îl plasează pe locul 8 în clasamentul celor mai mari încasări din istoria box office-ului mondial.

Pentru mai multe detalii, vizitează disneyplus.com sau descarcă aplicația Disney+ pe majoritatea dispozitivelor mobile și televizoarelor conectate.


Niciun comentariu despre subiectul „Disney+: oferta limitată înainte de noile prețuri”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile