luni, 16 septembrie 2024

Două noi actrițe anunțate pentru serialul "Iubire cu parfum de lavandă"

Serialul "Iubire cu parfum de lavandă", produs de Dream Film Production și semnat de Ruxandra Ion pentru Antena 1, își îmbogățește distribuția cu noi personaje, interpretate de Ella Prodan și Alina Florescu, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România. 

Ella Prodan - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Povestea serialului, care va avea premiera în curând la Antena 1, se axează pe viețile a doi oameni care provin din medii complet diferite, dar ale căror destine se intersectează, dând naștere unei povești de iubire plină de provocări, marcată de diferențe sociale evidente.

Ella Prodan o interpretează pe Claudia Mărescu, o femeie frumoasă și impunătoare, care ocupă funcția de directoare a școlii dintr-un sat pitoresc de lângă București, fiind în același timp și profesoară de sport. Rolul Claudiei aduce în prim-plan un personaj controversat, care a stârnit, de-a lungul timpului, antipatii în rândul localnicilor, în special în rândul părinților ai căror copii nu se descurcă la orele de sport. Totuși, în ciuda opiniei negative a unora, Claudia atrage admirația bărbaților din sat datorită farmecului și încrederii în sine. Claudia este o figură dezinvoltă, asumată, cu un simț al umorului bine dezvoltat și jucăușă. Aceste trăsături combinate fac din ea un personaj care, cu siguranță, va cuceri publicul.

Ella a mărturisit că a primit propunerea de a juca în acest serial într-un moment neașteptat al vieții sale, când își pierduse parțial interesul pentru actorie. Ea a fost surprinsă să primească oferta pentru acest rol, mai ales că, în ultima perioadă, se concentrase pe un alt proiect și îmi luase gândul de la actorie. Ea a mers la casting și, spre surprinderea sa, am primit rolul chiar în aceeași zi. Ea este extrem de încântată să facă parte din acest proiect semnat de Ruxandra Ion.

Alina Florescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Alături de Ella Prodan, telespectatorii o vor revedea și pe Alina Florescu, cunoscută din serialele "Sacrificiul" și "Adela". În "Iubire cu parfum de lavandă", Alina joacă rolul Corinei Morcov, poștărița satului. Corina este un personaj plin de viață, care știe toate secretele și poveștile oamenilor din sat. Alina descrie personajul său ca fiind unul care o bine-dispune și îi aduce bucurie. Corina trăiește într-o lume aparte, observând viața satului dintr-o perspectivă unică. Ea iubește fiecare detaliu al acestei existențe și nu îi pasă ce cred ceilalți despre ea.

Filmările pentru "Iubire cu parfum de lavandă" se desfășoară într-un sat idilic din apropierea Bucureștiului, iar serialul promite o distribuție impresionantă, cu nume consacrate din teatru, film și televiziune. Mai multe detalii despre actorii care completează această poveste plină de farmec vor fi dezvăluite în perioada următoare.


Niciun comentariu despre subiectul „Două noi actrițe anunțate pentru serialul "Iubire cu parfum de lavandă"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile