miercuri, 11 septembrie 2024

După 12 ani, Andreea Bălan spune adio emisiunii "Te cunosc de undeva!". Colaborarea artistei cu Antena 1 a ajuns la un punct final.

Colaborarea de lungă durată dintre emisiunea "Te cunosc de undeva!" de la Antena 1 și artista Andreea Bălan a ajuns la un punct final. După 12 ani în care a contribuit la succesul acestui show de transformări spectaculoase, unul dintre cele mai longevive talent show-uri din România, Andreea a decis să se retragă pentru a se concentra pe viața personală și pe alte proiecte profesionale, anunta Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

"Te cunosc de undeva!" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

Te cunosc de undeva! se pregătește să intre în cel de-al 21-lea sezon, ce va fi transmis în primăvara viitoare. Echipa show-ului promite o nouă gamă de concurenți talentați și schimbări în componența juriului, cu scopul de a menține audiența captivată și de a oferi noi experiențe televizuale publicului său fidel.

În contextul retragerii sale, Andreea Bălan a împărtășit planurile sale ambițioase pentru viitor, inclusiv organizarea unui concert grandios pentru a marca 30 de ani de carieră muzicală. Evenimentul, intitulat "Povestea sufletului meu", va avea loc pe 16 octombrie la Sala Palatului, și este descris de artistă ca fiind punctul culminant al trei decenii de activitate în industria muzicală. Pe lângă acest proiect major, Andreea a exprimat dorința de a petrece mai mult timp cu familia sa, subliniind că acest nou capitol din viața ei va fi unul în care echilibrul între cariera profesională și dezvoltarea personală va avea prioritate.

Această tranziție marchează nu doar o schimbare semnificativă în viața artistei, dar și o nouă eră pentru "Te cunosc de undeva!", care va continua să aducă divertisment și surprize pentru telespectatori în edițiile viitoare. Show-ul va fi disponibil pentru vizionare atât pe Antena 1, cât și online, pe platforma AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „După 12 ani, Andreea Bălan spune adio emisiunii "Te cunosc de undeva!". Colaborarea artistei cu Antena 1 a ajuns la un punct final.”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile