marți, 24 septembrie 2024

Episoade din Friends în 4K UHD cu Dolby Vision și HDR10 pe Max Premium

Abonații Max (abonamente „Premium”) se pot bucura acum de o experiență de vizionare îmbunătățită pentru episoadele preferate din „Prietenii tăi” („Friends”), în 4K UHD cu Dolby Vision și HDR10 pe dispozitivele compatibile, anunță Warner Bros Discovery Romania printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Platforma Max are o pagină specială dedicată serialului, cu un design nou cu ocazia aniversării. Aceasta va ajuta fanii să găsească mai ușor episoadele favorite, grupate pe teme precum:

Cele mai urmărite episoade 

Chandler Bing, regele replicilor memorabile

How YOU Doin'?

Din meniul Monicăi

Am luat o pauză

Nu e un pantof, e Rachel Green 

Bună! Numele meu e Regina Phalange 

Cele cu invitați celebri 

Max sărbătorește 30 de ani de la lansarea serialului fenomen FRIENDS și anunță producția FAST FRIENDS, un game show în patru părți.

În septembrie, serialul fenomen „Prietenii tăi” („FRIENDS”) aniversează 30 de ani de la lansarea primului episod! Max sărbătorește 30 de ani de „Prietenii tăi” și anunță noul game show „FAST FRIENDS”,  o experiență de vizionare îmbunătățită pentru episoadele favorite și o nouă pagină de colecții dedicată serialului.


„FAST FRIENDS” este un nou game show în patru părți care va transporta fanii în decorurile emblematice ale celebrului serial. Participanții vor avea parte de curse prin apartamentul lui Rachel și Monica, de sărituri prin garsoniera lui Joey și Chandler și de o cafea la Central Perk, retrăind momentele lor preferate din serial. Ei vor fi puși la încercare cu jocuri trivia, puzzle-uri și provocări care îi vor ține în priză chiar și pe cei mai înrăiți fani „Prietenii tăi” („FRIENDS”), iar cea mai rapidă echipă va câștiga titlul de „Ultimate Friends Fan”.

Game show-ul, care este primul de acest gen, va intra în producție în octombrie și va fi filmat la „The FRIENDS Experience: The One în New York City”, un loc emblematic din New York, cu 18 camere pline de nostalgie, activări și decoruri recreate, care se întind pe două etaje și 17.000 de metri pătrați dedicați istoriei serialului. The FRIENDS Experience poate fi vizitat,  de asemenea, în Londra și, în curând, în Las Vegas.

„FAST FRIENDS” este produs de Warner Bros. Unscripted Television în asociere cu Warner Horizon. Game show-ul în patru părți îi are ca producător executiv pe Dan Sacks, Bridgette Theriault și Dan Norris. Richard Burgio este co-producător executiv.


Niciun comentariu despre subiectul „Episoade din Friends în 4K UHD cu Dolby Vision și HDR10 pe Max Premium”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile