miercuri, 18 septembrie 2024

Exclusiv pe canalul AS de pe AntenaPLAY: Cristiano Ronaldo și Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei

Liga Campionilor Asiei se vede exclusiv pe AntenaPLAY, oferind acces la cea mai importantă competiție inter-cluburi din Asia, unde se reunesc cele mai mari echipe și vedete internaționale din zona Golfului. Pe canalul de sport AS, disponibil doar în AntenaPLAY, abonații pot urmări toate meciurile competiției, având acces la mai multe canale dedicate, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Liga Campionilor Asiei la AntenaPLAY - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Cristiano Ronaldo este unul dintre starurile principale ale competiției, evoluând pentru Al-Nassr, alături de nume precum Aymeric Laporte, Marcelo Brozovic, Seko Fofana, Otavio și Sadio Mane. O altă echipă bogată în vedete este Al-Hilal, cu Neymar în frunte, dar și cu jucători precum Ruben Neves, Sergej Milinkovic-Savic, Aleksandar Mitrovic, Bono, Kalidou Koulibaly și Joao Cancelo în lot.

În competiție se regăsește și Florinel Coman, care evoluează pentru Al-Gharafa, club calificat în Liga Campionilor Asiei și care îl are în atac pe Joselu, transferat de la Real Madrid.

Premiile totale ale competiției sunt de 42 de milioane de dolari, cu 10 milioane de dolari pentru echipa câștigătoare și 4 milioane pentru finalista sezonului. Noul format al competiției prevede două ligi separate, una pentru regiunea Vest și alta pentru Est, fiecare cu câte 12 echipe. Meciurile acestei faze se vor disputa între 16 septembrie și 19 februarie, urmând ca primele 8 cluburi din fiecare ligă să avanseze în fazele eliminatorii, care vor începe în mai 2025.


Niciun comentariu despre subiectul „Exclusiv pe canalul AS de pe AntenaPLAY: Cristiano Ronaldo și Florinel Coman luptă în Liga Campionilor Asiei”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile