miercuri, 25 septembrie 2024

Hisense anunță că platforma de streaming Max este disponibilă pe televizoarele cu sistem de operare VIDAA Smart TV

Hisense a anunțat un parteneriat important cu Warner Bros. Discovery, lansând serviciul de streaming Max pe platforma VIDAA Smart TV. Acest anunț aduce o schimbare importantă pentru utilizatorii de televizoare cu sistem de operare VIDAA din Europa (inclusiv România), Statele Unite și America Latină și Europa.

Logo Max - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către Warner Bros. Discovery pentru publicare și uz editorial pe HD Satelit România

Integrarea serviciului Max pe platforma VIDAA asigură astfel acces la conținutul Max direct pe ecranele televizoarelor, fie că este vorba de filme, seriale sau documentare. Max, care servește drept platformă de streaming pentru conținutul original HBO, pune la dispoziția utilizatorilor seriale precum „House of the Dragon” și „The White Lotus”. Însă oferta Max nu se oprește doar la serialele emblematice ale HBO. Utilizatorii platformei se pot bucura și de cele mai recente filme Warner Bros., precum „Godzilla x Kong” și „Furiosa: A Mad Max Saga”, alături de producții clasice și îndrăgite precum „Friends”. De asemenea, pentru fanii serialelor, Max va lansa în curând titluri foarte așteptate, cum ar fi „The Penguin”, o poveste nouă din universul Batman, și „Dune: Profeția”, inspirată din celebrul univers SF.

VIDAA reunește servicii diverse de streaming și aplicații din întreaga lume, iar ecosistemul deschis al platformei VIDAA este conceput astfel încât să integreze conținut atât de la furnizori globali, cât și locali. VIDAA, ca sistem de operare Smart TV, funcționează pe o gamă largă de televizoare, nu doar pe cele produse de Hisense, ci și pe alte mărci precum Toshiba și multe altele, permițând accesul la platformă pentru milioane de utilizatori din întreaga lume. Pe lângă parteneriatul cu Max, VIDAA integrează și alte servicii importante, oferind acces la televiziune live și conținut streaming printr-o singură interfață.

Pentru utilizatorii televizoarelor Hisense și VIDAA, acest nou parteneriat reprezintă o oportunitate de a accesa un conținut variat, fie că este vorba de serialele lor preferate, ultimele lansări de filme sau documentare.

VIDAA este un sistem de operare Smart TV, utilizat pe televizoarele produse de Hisense, Toshiba și alte sute de mărci la nivel global. Acesta le oferă utilizatorilor acces la o varietate de servicii de streaming, aplicații și televiziune în direct, fiind disponibil pentru milioane de persoane din întreaga lume. 

Hisense, compania care dezvoltă VIDAA, este un jucător important pe piața globală a televizoarelor și electrocasnicelor, ocupând locul al doilea la nivel mondial în ceea ce privește livrările de televizoare și lider în ultimii doi2 ani în segmentul televizoarelor de 100 de inch. Extinderea rapidă a companiei a dus la prezența sa în peste 160 de țări, fiind recunoscută pentru produsele sale multimedia, electrocasnice și soluții IT avansate.


Niciun comentariu despre subiectul „Hisense anunță că platforma de streaming Max este disponibilă pe televizoarele cu sistem de operare VIDAA Smart TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile