vineri, 27 septembrie 2024

HISTORY Channel HD și HISTORY2 HD, distribuție prin satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest

Intelsat, unul dintre cei mai importanți operatori de rețele terestre și prin satelit din lume, a lansat recent un nou serviciu hibrid care îmbunătățește distribuția de conținut TV în Europa.

Hearst Networks EMEA, proprietarul HISTORY Channel HD și HISTORY2 HD - Imagine remisă într-un comunicat anterior pentru publicare / uz editorial pe HD Satelit 

Acest serviciu, bazat pe o combinație de satelit și conexiuni terestre IP, a fost creat pentru a furniza servicii pentru Hearst Networks EMEA (anterior cunoscută sub numele de A+E Networks EMEA) în transmiterea canalelor sale de televiziune emblematice, cum ar fi HISTORY Channel HD și HISTORY2 HD, către milioane de locuințe din toată Europa. Distribuția este desigur criptată (în Conax) prin satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest, pe frecvență 12687 GHz, polarizare verticală, SR 28800, FEC 3/5, DVB-S2 QPSK.

Prin utilizarea satelitului Intelsat și a tehnologiei IP terestre, acest nou sistem hibrid permite distribuirea conținutului în peste 18 limbi, acoperind un public extins. Practic, conținutul TV este transmis prin satelit către anumite regiuni, iar în afara ariei de acoperire a satelitului, semnalul este redirecționat prin rețele terestre IP. Astfel, canalele Hearst Networks pot ajunge la mai multe gospodării, inclusiv prin servicii de cablu, transmisii directe și televiziune prin tehnologie IP.

Acest sistem este esențial pentru a răspunde nevoilor de creștere ale clienților din media, care caută soluții de distribuție fiabile, capabile să ofere o acoperire largă și fără întreruperi. Rhys Morgan, vicepreședinte regional la Intelsat, a explicat că parteneriatul cu Hearst Networks permite o monitorizare mai bună a distribuției și garantează că furnizorii de conținut pot ajunge la cât mai mulți utilizatori finali, indiferent de tehnologia utilizată.

Această extindere face parte din strategia Intelsat de a oferi soluții de comunicații avansate, bazate pe inovațiile recente din domeniul sateliților și al rețelelor IP. De asemenea, ajută Hearst Networks să își maximizeze acoperirea canalelor TV în Europa Centrală și de Est, oferind conținut de calitate în limba locală și cu subtitrări în mai multe limbi, îmbunătățind astfel experiența utilizatorilor.

Matt Westrup, Chief Technology Officer la Hearst Networks EMEA, și-a exprimat entuziasmul pentru colaborarea cu Intelsat, subliniind că acest parteneriat le permite să ofere o gamă largă de opțiuni pentru difuzarea canalelor History și History 2, răspunzând astfel nevoilor diversificate ale clienților din întreaga Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY Channel HD și HISTORY2 HD, distribuție prin satelitul Intelsat 10-02 de la 1 grad Vest”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile