joi, 26 septembrie 2024

LG Electronics a lansat LG Movies & TV

LG Electronics, în parteneriat cu platforma de streaming Rakuten TV, a anunțat lansarea LG Movies & TV, un nou serviciu de video on demand (VoD) care va fi disponibil momentan pe televizoarele LG din Marea Britanie, Germania, Spania și Italia. Noul serviciu permite utilizatorilor să închirieze sau să cumpere filme, de la cele mai noi producții de box office până la clasice consacrate, fără a necesita un abonament. Serviciul se adresează unei game variate de preferințe și este accesibil direct prin televizoarele LG.

LG Movies & TV - Sursa Imagine: comunicat de presă LG Electronics

Prin colaborarea cu Rakuten TV, utilizatorii vor avea acces la peste 6.000 de titluri în fiecare dintre cele patru piețe europene menționate, incluzând filme populare precum Furiosa: A Mad Max Saga, Oppenheimer și Dune: Part Two. Inițial disponibil pe anumite modele din 2022, LG Movies & TV se va extinde către toate modelele de televizoare LG din 2022, 2023 și 2024 până la finalul acestui an.

Un element inovator al serviciului este webOS Pay, un nou sistem de plată creat pentru a simplifica procesul de achiziție de conținut pe televizoare. După configurare, utilizatorii pot face tranzacții folosind un singur PIN, iar sistemul va fi conectat direct la contul lor LG, permițând gestionarea achizițiilor și abonamentelor.

Chris Jo, vicepreședinte senior la LG, a subliniat angajamentul companiei de a investi peste 660 milioane euro până în 2027 pentru a extinde platforma webOS smart TV, colaborând cu peste 4.000 de parteneri de conținut la nivel global pentru a oferi o experiență de divertisment îmbunătățită.

La rândul său, Sidharth Jayant, Chief Product Officer la Rakuten TV, a evidențiat extinderea parteneriatului strategic cu LG, menționând că această colaborare va aduce conținut cinematografic premium direct în casele utilizatorilor din Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „LG Electronics a lansat LG Movies & TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile