joi, 19 septembrie 2024

Magia operei pe scena iUmor, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY

În cadrul celei de-a treia ediții a emisiunii iUmor, soprana Veronica Fizeșan și contratenorul Cezar Ouatu au oferit un moment artistic plin de emoție, care a captat atenția întregii săli, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

Veronica Fizeșan și Cezar Ouatu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Veronica Fizeșan, cunoscută pentru activitatea sa la Opera Națională Română din Cluj-Napoca și Timișoara, și Cezar Ouatu, renumit interpret român de operă, au adus pe scenă un număr muzical impresionant, apreciat atât de jurați, cât și de public.

Cezar Ouatu - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Momentul a culminat cu reacția celor patru jurați, care s-au ridicat în picioare la finalul reprezentației. Cheloo, vizibil impresionat de prestația celor doi artiști, a menționat că și-ar fi dorit să aibă mai multe mâini pentru a putea aplauda și mai intens.

Veronica Fizeșan - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Delia, de asemenea, a subliniat faptul că interpretarea Veronicăi și a lui Cezar a fost "cireașa de pe tort", adăugând că întregul moment a avut un impact puternic asupra celor prezenți în platou. Cei doi artiști au cântat câteva versuri cunoscute ale unei piese de-ale Deliei, stârnind lacrimi în rândul celor din sală.

Veronica Fizeșan la Umor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Detalii suplimentare despre reacțiile publicului și succesul în mediul online pot fi aflate urmărind cel mai recent episod iUmor, difuzat sâmbăta, de la ora 20:00, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY.


Niciun comentariu despre subiectul „Magia operei pe scena iUmor, pe Antena 1 și pe AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile