vineri, 6 septembrie 2024

Meciul Kosovo – România, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY

Astăzi, de la ora 21:45, meciul Kosovo – România poate fi urmărit în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY. Acesta marchează debutul lui Mircea Lucescu în noua sa perioadă ca selecționer al echipei naționale de fotbal a României, eveniment ce are loc la Priștina. Acest meci este parte din campania echipei naționale de a se califica la Campionatul Mondial FIFA, un turneu ce va fi, de asemenea, transmis de Antena. Echipa națională are posibilitatea de a se califica pentru Mondial și prin barajul Ligii Națiunilor, dacă reușește să câștige grupa din care fac parte Kosovo, Cipru și Lituania.

Mircea Lucescu - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare/ uz editorial pe HD Satelit România 

De asemenea, România va începe oficial campania de calificare la Campionatul Mondial pe data de 6 septembrie, la ora 21:45, în Kosovo, marcând astfel prima partidă din cadrul noului mandat al lui Mircea Lucescu, care revine în funcție după 38 de ani, stabilind un record mondial impresionant.

Echipa națională pentru meciul cu Kosovo este formată din: portarii Florin Niță, Ștefan Târnovanu și Laurențiu Popescu; fundașii Andrei Rațiu, Cristian Manea, Andrei Burcă, Radu Drăgușin, Virgil Ghiță și Nicușor Bancu; mijlocașii Deian Sorescu, Dennis Man, Nicolae Stanciu, Răzvan Marin, Marius Marin, Darius Olaru, Ianis Hagi, Valentin Mihăilă, Florinel Coman și Alexandru Mitriță; și atacanții Denis Drăguș, George Pușcaș și Denis Alibec. Echipa face parte din grupa Ligii Națiunilor alături de Kosovo, Cipru și Lituania și, în cazul unei victorii în grupă, se poate califica la barajul pentru FIFA World Cup™ 2026.

Antena va transmite, în 2026, primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, când competiția va avea loc în SUA, Canada și Mexic, iar în 2030, Antena va difuza Centenarul Mondialului - 100 de ani de FIFA World Cup™, un turneu care va începe în Uruguay, Argentina, Paraguay și va continua în Spania, Portugalia și Maroc, captivând o lume întreagă.


Un comentariu despre subiectul „Meciul Kosovo – România, în direct pe Antena 1 și AntenaPLAY”:
Anonim

Aceeași echipă, alt antrenor, iar diferența se vede. Unul e Mircea Lucescu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile