sâmbătă, 7 septembrie 2024

Meciul Kosovo - România, scor 0-3, difuzat aseară de Antena 1, a dominat audiențele

Victoria României cu 3-0 în fața Kosovo, transmisă în direct aseară pe Antena 1 și în AntenaPLAY, a marcat un debut excelent pentru Mircea Lucescu în drumul către Cupa Mondială din 2026, turneu difuzat în exclusivitate de Antena. Golurile lui Man, Răzvan Marin și Drăguș au asigurat victoria tricolorilor într-o confruntare care a condus detașat audiențele la toate categoriile de public, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Meciul, difuzat între 21:38 și 23:41, a fost lider pe segmentul comercial (vârste între 21 și 54 de ani), înregistrând 10.3 puncte de rating și 39% cotă de piață, în timp ce Pro TV a obținut  4 puncte de rating și 15.3% cotă de piață. Pe segmentul urban, Antena 1 a obținut 10.6 puncte de rating și 32.1% cotă de piață, față de Pro TV, care a înregistrat 4.1 puncte de rating și 12.5% cotă de piață. La nivel național, Antena 1 a dominat cu 9.5 puncte de rating și 28.9% cotă de piață, iar în minutul de aur, 23:36, meciul a fost urmărit de peste 1.9 milioane de telespectatori, se arată în comunicatul de presă.

România și-a început parcursul către Cupa Mondială FIFA™ cu acest meci, iar Mircea Lucescu și-a debutat mandatul la Priștina cu o victorie clară. După meci, Lucescu a declarat în exclusivitate pentru Antena Sport: „Am avut în atac 3 jucători foarte buni. Am controlat centrul terenului. Efortul lui Răzvan Marin şi Nicuşor Stanciu au făcut să dominăm jocul la mijlocul terenului. Nu mai vorbesc de fundașii centrali care au fost extraordinari!”.

FIFA World Cup - Imagine remisă într-un comunicat anterior de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit

România aspiră la calificarea la FIFA World Cup™ 2026, turneu difuzat de Antena, iar tricolorii pot obține un loc la barajul din Liga Națiunilor, câștigând grupa cu Kosovo, Cipru și Lituania. Europa va trimite un număr record de 16 echipe la turneul final, iar tragerea la sorți a grupelor preliminare va avea loc în noiembrie. Coeficientul FIFA va stabili poziția României în urne, echipa aflându-se momentan în urna 2.

În 2026, Antena va transmite primul FIFA World Cup™ cu 48 de echipe și 104 meciuri, desfășurat în SUA, Canada și Mexic. Iar în 2030, Antena va acoperi Centenarul Mondial, un turneu ce va începe în Uruguay și va continua pe două continente, din America de Sud până în Europa.


Niciun comentariu despre subiectul „Meciul Kosovo - România, scor 0-3, difuzat aseară de Antena 1, a dominat audiențele”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile