vineri, 6 septembrie 2024

Noi actori în „Iubire cu parfum de lavandă”

Darisian Luncanu și Iulia Barbu, două nume noi în lumea cinematografiei, vor putea fi urmărite în curând în noul serial produs de Dream Film Production, „Iubire cu parfum de lavandă”, regizat de Ruxandra Ion și difuzat pe Antena 1. Serialul se anunță a fi o producție captivantă, aducând în prim-plan o poveste originală de iubire între două persoane care provin din medii complet diferite, oferind astfel o perspectivă inedită asupra relațiilor și provocărilor pe care acestea le întâmpină, anunță Antena TV Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Familia Păun - Imagine remisă în comunicat de către Antena TV Group pentru publicare pe HD Satelit România

Darisian Luncanu, un tânăr actor care a absolvit recent Facultatea de Actorie, își face debutul într-un rol principal în acest serial, interpretându-l pe Cristi Păun, fiul personajelor Amalia Păun (Andreea Vasile) și Dinu Păun (Bogdan Albulescu). Luncanu nu este la prima sa experiență în fața camerelor, el impresionând anterior publicul în emisiunea iUmor, unde a ajuns în finala celui de-al doisprezecelea sezon cu momente de magie și umor. Acum, în noul său rol din „Iubire cu parfum de lavandă”, Darisian declară că această oportunitate a venit ca o binecuvântare la un an după terminarea studiilor, subliniind că munca la acest proiect i-a adus multă disciplină și că este recunoscător pentru oportunitatea de a lucra alături de o echipă talentată. „Sper din tot sufletul ca telespectatorii să simtă emoția și efortul depus de noi pentru a aduce povestea la viață”, a mărturisit actorul.

Alături de el, Iulia Barbu va juca rolul Mădălinei Păun, sora lui Cristi. Tânăra actriță este deja cunoscută pentru interpretarea sa din comedia romantică „Lasă-mă, îmi place! Camera 609”. Cu entuziasm, Iulia a povestit despre bucuria de a se alătura acestui proiect și de a lucra alături de colegii săi, atât prieteni vechi, cât și oameni noi. Ea a recunoscut că decorul și atmosfera de pe platou au fost încântătoare, menționând, cu umor, cât de mult i-a plăcut locația plină de parfum de lavandă și limonada preparată din lavandă. Totuși, provocările rolului nu sunt deloc de neglijat. Iulia a subliniat că personajul său vine cu dificultăți noi pentru ea, dar că împărtășește cu Mădălina dorința de a avea o familie unită și fericită.

Colegii mai experimentați au avut cuvinte de laudă pentru cei doi tineri actori. Andreea Vasile, care interpretează rolul mamei lor în serial, a remarcat inteligența și capacitatea rapidă de reacție a lui Darisian, calități pe care le consideră esențiale pentru drumul său artistic. Despre Iulia, Andreea a spus că este un copil extraordinar, cu o răbdare și un devotament rar întâlnite la vârsta ei, capabilă să stea ore întregi pe platou fără să se plângă și să asculte cu atenție pentru a înțelege pe deplin ceea ce se cere de la ea.

Bogdan Albulescu, care joacă rolul tatălui lor, a fost impresionat de profesionalismul celor doi. El a remarcat carisma lui Darisian, un atu semnificativ pentru orice actor, și a apreciat ușurința cu care au comunicat și colaborat pe platou. În ceea ce o privește pe Iulia, Albulescu a mărturisit că nu a văzut niciodată un copil atât de talentat, capabil să înțeleagă și să interpreteze perfect un rol fără să fie nevoie să i se spună lucrurile de două ori.

Filmările pentru „Iubire cu parfum de lavandă” se desfășoară într-un sat idilic de lângă București, o locație care adaugă o notă autentică poveștii. În distribuție, alături de tinerii actori, se regăsesc nume consacrate din teatru, film și televiziune, iar alte vedete vor fi anunțate în curând, pe măsură ce proiectul avansează. Serialul promite să fie o producție de succes, având la bază o poveste captivantă și o echipă talentată, gata să cucerească inimile telespectatorilor.


Niciun comentariu despre subiectul „Noi actori în „Iubire cu parfum de lavandă””:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile