duminică, 29 septembrie 2024

Nou la Vodafone România: platforma de streaming Disney+

Vodafone tocmai a anunțat o noutate interesantă din domeniul streamingului de filme și seriale: parteneriatul, în prezent exclusiv în România, cu Disney+.

Logo Vodafone -  Fotografie realizată de HD Satelit România

Acest parteneriat le oferă clienților Vodafone acces la conținut exclusiv de la branduri renumite precum Pixar, Marvel, Star Wars, FX și National Geographic. Această ofertă specială este disponibilă pentru cei care au un abonament mobil Vodafone, oferindu-le primele trei luni gratuite de acces la Disney+ (6€ lunar ulterior) pentru un contract de 12 luni. 

Accesul la platforma Disney+ este inclus și în oferta de portare la Vodafone "RED Unlimited cu Disney+" la 8,90 € / lună (redus de la 10,90€ /lună), cu abonament de 12 luni care oferă nelimitat și internet 5G, nelimitat minute și SMS-uri în orice rețea națională, 300 minute internaționale, 9.65 GB în roaming SEE, 5G Ready.

Marlena Pasowski, reprezentanta Disney, a subliniat că acest parteneriat extinde influența platformei în Europa Centrală și de Est, aducând producții apreciate de critici, precum Shōgun și Ursul de la FX, direct în casele utilizatorilor Vodafone din România.

Pe Disney+ poți viziona și filme și seriale originale disponibile exclusiv pe Disney+, titluri clasice de animație și succese recente Disney și Pixar, saga Star Wars și seriale din această franciză, filmele din Marvel Cinematic Universe și documentare educative și fascinante de la National Geographic.

De asemenea, Disney+ oferă în prezent descărcări nelimitate pe până la 10 dispozitive și posibilitatea de a crea până la 7 profiluri diferite, precum și vizionare simultană pe 4 ecrane diferite. De asemenea, oferă redare la calitate 4K UHD, cu suport pentru Dolby Vision și Dolby Atmos. Nu este clar deocamdată care va fi tipul de abonament Disney+ disponibil prin Vodafone România după ce platforma de streaming va lansa abonamentele Standard și Premium și va modifica prețurile (detalii găsiți dând click AICI)

Disney+ este cunoscut pentru colecția sa variată de conținut, care include titluri pentru toate vârstele. Cu opțiuni de control parental incluse, părinții pot crea profiluri dedicate copiilor și pot seta limite de acces la conținut, asigurându-se că cei mici vor viziona doar producții adecvate vârstei lor.

Cum activezi extraopțiunea Disney+ prin Vodafone?

Dacă ești abonat Vodafone, activarea extraopțiunii Disney+ este foarte simplă:

1. Comandă extraopțiunea prin intermediul platformei Vodafone.

2. Vei primi un SMS de confirmare cu un link către pagina de activare.

3. Autentifică-te cu numărul de telefon pentru a accesa oferta Disney+.

4. Verifică detaliile și acceptă oferta, apoi vei fi redirecționat pe pagina Disney+.

5. Creează-ți un cont Disney+ nou sau conectează-te la contul existent pentru a începe vizionarea.

Disponibilitate pe multiple dispozitive

Disney+ este disponibil pe o gamă largă de dispozitive, de la smartphone-uri și tablete până la televizoare smart și console de gaming. Iată cum îți poți instala Disney+ pe televizorul smart:

1. Descarcă și deschide aplicația Disney+ pe televizorul tău.

2. Selectează “Conectare” și introdu codul de activare pe site-ul DisneyPlus.com/begin.

3. Autentifică-te în contul tău Disney+ și începe să te bucuri de conținutul preferat.

Într-o precizare recent adăugată pe website-ul Disney+, în secțiunea de dispozitive compatibile, se precizează că "aplicația Disney+ este compatibilă cu Vodafone TV Stick. Caută aplicația Disney+ din secțiunea Aplicații a dispozitivului pentru a începe. Pentru mai multe informații despre găsirea modelului sau a numărului de serie al decodorului Vodafone, accesează asistența Vodafone".

De reamintit că Vodafone TV+ este o platformă lansată în luna iunie, care le oferă utilizatorilor canale tv online românești și internaționale. Cu acces la peste 100 de televiziuni și o gamă de filme, seriale și documentare disponibile la cerere, totul este reunit într-o singură platformă. Utilizatorii pot întrerupe emisiunile TV live, pot înregistra transmisiuni pentru a le viziona ulterior sau pot relua programele exact de unde doresc. De fapt, Vodafone TV+ funcționează pe orice dispozitiv compatibil, fie că vorbim despre smartphone-uri, tablete, laptopuri sau televizoare inteligente, și chiar și televizoarele mai vechi pot fi conectate printr-un media player de streaming. Mobilitatea serviciului este completă, funcționând cu orice conexiune la internet, indiferent de furnizor, și este accesibil chiar și în alte țări din Uniunea Europeană. Asta înseamnă că utilizatorii pot accesa conținutul preferat indiferent unde se află.


Niciun comentariu despre subiectul „Nou la Vodafone România: platforma de streaming Disney+”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile