marți, 24 septembrie 2024

O concurentă care a imitat sunetul unei chitare electrice s-a calificat direct în finala iUmor

În cel de-al 17-lea sezon al emisiunii iUmor, Geneviève Coté a reușit să surprindă publicul și jurații încă din a treia ediție, impresionând prin abilitățile sale de imitare a unor sunete complexe. Concurenta, cunoscută pentru talentul său de a reda sunete diverse, a executat imitații precise ale unor zgomote precum sirena de poliție și sunetele specifice telefoanelor mobile atunci când se trimit mesaje text. Momentul culminant a fost însă atunci când a imitat sunetul unei chitare electrice, ridicând întreaga sală în picioare, anunță Antena Tv Group într-un comunicat remis către HD Satelit România.

Geneviève Coté la iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Jurații au fost vizibil uimiți de performanța sa. Cătălin Bordea a mărturisit că i s-a făcut pielea de găină, iar Delia a afirmat că Geneviève "i-a cucerit pe toți". Drept urmare, Delia și-a folosit wild card-ul, oferindu-i astfel concurentei acces direct în Marea Finală a sezonului.

Juriul iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

În acest sezon al emisiunii, care se intitulează "Nu e ce vezi la televizor", concurenți din toate colțurile lumii își vor demonstra talentele comice, în fața unei jurii formate din Delia, Cătălin Bordea, Cosmin Natanticu și Cheloo, care caută cel mai amuzant concurent al sezonului.

Geneviève Coté la iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Cu un canal de YouTube ce numără peste 2,6 milioane de abonați, iUmor continuă să fie una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România, oferind, în fiecare sâmbătă seară, de la ora 20:00, pe Antena 1, un spectacol plin de umor și momente inedite, menite să atragă toate gusturile.


Un comentariu despre subiectul „O concurentă care a imitat sunetul unei chitare electrice s-a calificat direct în finala iUmor”:
Gabriel

Si ce umor este sa imiți sunetul unei chitare electrice ca sa te califici direct in finală? Ce este amuzant sa auzi o chitară electrica? Femeia a gresit concursul si nici jurații nu stiu ce jurizeaza... trebuiau cu totii sa se duca la "Romanii au talent" pe PROTV nu la Antena1 unde trebuie sa jurizeze chestii cu "umor"

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile