miercuri, 25 septembrie 2024

O nouă versiune a aplicației de streaming FilmBox+ , disponibilă de astăzi

Serviciul de streaming FilmBox+ a lansat astăzi o nouă versiune, îmbunătățită. Platforma are un design nou, odată cu noi funcționalități. Noua aplicație FilmBox+ e mai ușor de utilizat și mai intuitivă. Noile funcții facilitează, printre altele, răsfoirea conținutului și planificarea selecției emisiunilor preferate, anunță compania SPI Internațional printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Screenshot noua interfață FilmBoc - Imagine remisă în comunicat de presă de către SPI International pentru publicare pe HD Satelit România

FilmBox+ este un serviciu de streaming cu o bibliotecă de conținut care se dezvoltă mereu: seriale populare, filme, documentare și alt conținut tematic, precum și streaming live și canale smart din portofoliul SPI International. Platforma permite utilizatorilor să acceseze cel mai bun conținut de pe glob oriunde și oricând. Chiar și atunci când sunt departe de casă, utilizatorii se pot bucura de vizionarea canalelor TV transmise în direct și a emisiunilor lor preferate. Începând de azi,  25 septembrie, serviciul are un nou aspect și permite utilizatorilor din România, precum și din Polonia și Ungaria, să beneficieze de funcții suplimentare.

Noua interfață FilmBox+ a fost reproiectată pentru a îmbunătăți gradul de utilizare. Aceasta înseamnă că atât aspectul, cât și caracteristicile sale sunt acum optimizate pentru o experiență de utilizator mai simplă, mai intuitivă și mai plăcută. Biblioteca noii versiuni a serviciului a fost împărțită tematic pentru a facilita selectarea conținutului de vizionat. Această nouă abordare permite utilizatorului să profite la maximum de biblioteca FilmBox+. În plus, utilizatorii pot seta alerte pentru ora de difuzare a filmelor sau serialelor preferate difuzate pe canalele live. Funcționalitatea de control parental a fost, de asemenea, extinsă, permițând crearea unui cont dedicat copiilor. Un total de cinci profiluri de utilizator pot fi create în serviciul FilmBox+, în timp ce trei persoane pot folosi serviciul simultan, sub un singur cont.

„Dezvoltăm și adaptăm în mod constant ofertele noastre digitale pentru a răspunde la nevoile utilizatorilor. În același timp, observăm tendințele pieței și introducem noi soluții. Noul FilmBox+, cu biblioteca sa extinsă de conținut, oferă utilizatorilor acces ușor la divertisment excelent, la un preț atractiv. Suntem siguri că FilmBox+ va fi acum și mai atractiv și va încuraja noii utilizatori să verifice oferta noastră” – spune Patrycja Gałązka, Chief Marketing & Digital Officer la SPI International.

În România, pe lângă biblioteca vastă de conținut, serviciul FilmBox+ include 12 canale live din portofoliul SPI International, precum FilmBox Premium, FilmBox Extra și FilmBox Stars, precum și 3 canale smart: FilmBox Love, FilmBox Festivals și FilmBox Horror.

Accesul la serviciul FilmBox+ este parte a ofertei Vodafone România. FilmBox+ poate fi accesat prin aplicația mobilă dedicată (iOS, Android) și Smart TV. Serviciul este disponibil la adresa: www.filmboxplus.com.



Despre SPI INTERNATIONAL

SPI INTERNATIONAL (o companie CANAL+) este o companie media globală care operează canale TV, mai multe produse digitale pe șase continente și este un jucător important în distribuția și difuzarea de conținut în întreaga lume. SPI operează mai multe canale de televiziune gratuite și cu plată în regiunile ECE, Europa de Vest, Asia și țările de la Adriatică, inclusiv piețe europene cheie precum Polonia, Cehia, România, Serbia și Țările de Jos. SPI International deține un pachet de branduri tradiționale care au devenit nume cunoscute, cum ar fi FilmBox, Film1, Kino Polska, Stopklatka, Dizi, împreună cu diferite canale tematice și servicii de streaming, inclusiv FilmBox+. Colaborând cu peste 800 de operatori din întreaga lume, SPI utilizează tehnologie de ultimă oră, oferind abonaților săi acces la conținutul liniar și la cerere. De peste 25 de ani, SPI INTERNATIONAL este un furnizor de top de filme și programe de televiziune pe piețele internaționale. Alianțele solide ale SPI cu furnizorii importanți de licențe oferă conținut convingător, cu o recunoaștere puternică și o cerere ridicată. www.spiintl.com 


Niciun comentariu despre subiectul „O nouă versiune a aplicației de streaming FilmBox+ , disponibilă de astăzi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile