joi, 19 septembrie 2024

"Roata vedetelor" revine cu un nou sezon, exclusiv pe AntenaPLAY

"Roata vedetelor", emisiunea disponibilă exclusiv pe AntenaPLAY, se întoarce din 19 septembrie cu cel de-al șaselea sezon. În primul episod, invitată este Iustina Luchian, cunoscută pentru participarea la Insula Iubirii, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit Romania.

"Roata vedetelor" - Imagine remisă în comunicat de către Antean Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România 

Emisiunea, un produs original marca AntenaPLAY, își propune să provoace vedetele la un joc de întrebări pe diverse categorii, unde sinceritatea este esențială. Printre subiectele abordate se numără întrebări despre viața personală, perspective asupra relațiilor și planuri de viitor. Gazda emisiunii, Beatrice, conduce discuțiile cu întrebări precum: „Ce vârstă crezi că are sufletul tău?”, „Pot bărbații și femeile să fie doar prieteni?” sau „Ce ți-ai dori să se întâmple după trecerea în neființă?”.

Până acum, peste 50 de vedete au acceptat această provocare, iar începând cu 19 septembrie, alte 10 vor intra în joc. Primul episod din acest nou sezon o are ca protagonistă pe Iustina Luchian. Printre subiectele abordate se numără experiența sa în Thailanda și dacă s-a simțit cu adevărat atrasă de ispita Alin.

În următoarele 10 săptămâni, abonații AntenaPLAY vor avea ocazia să descopere și alți invitați precum Ana Maria Ionescu, The URS, Oana Zara, Adrian Nour, Sabrina Stoica, Valentin Luca, Eneli, Jean Gavril și Roxana Nemeș.

AntenaPLAY pune la dispoziția abonaților canale TV live și peste 70 de canale liniare, filme românești și internaționale, precum și seriale din diferite genuri. Aplicația este accesibilă pe smartphone, smart TV, PC, tabletă și laptop.


Niciun comentariu despre subiectul „"Roata vedetelor" revine cu un nou sezon, exclusiv pe AntenaPLAY”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile