marți, 3 septembrie 2024

Romică Țociu și Cornel Palade, însoțiți de fiicele lor, Daria și Ada, pe scena emisiunii iUmor

Romică Țociu și Cornel Palade, însoțiți de fiicele lor, Daria și Ada, vor face pentru prima oară echipă pe scena emisiunii iUmor, prezentată la Antena 1. Această colaborare specială va fi una dintre atracțiile principale ale sezonului 17 al show-ului, care își va deschide porțile pentru public pe 7 septembrie, la ora 20:00. Acest nou sezon, disponibil și pe AntenaPLAY, promite o mulțime de momente pline de umor și surprize, printre care și introducerea unei noi rubrici numite iReal, prezentată de Oana Dragne și Andreas Petrescu, actor și scenarist cu un rol esențial în spatele textelor de la iUmor.

Romică Țociu și Cornel Palade, însoțiți de fiicele lor, Daria și Ada - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

De-a lungul primei ediții a noului sezon iUmor, Romică Țociu și Cornel Palade, alături de Daria și Ada, vor păși împreună pe scenă pentru a livra o scenetă plină de umor, marcând prima apariție a acestui grup în această formulă pe micile ecrane. Emoționat, Romică Țociu a împărtășit cu publicul sentimentele sale speciale față de această ocazie, în timp ce Cornel Palade a adus un zâmbet pe buzele tuturor cu replica sa plină de afecțiune către partenerul său de scenă.

Romică Țociu și Cornel Palade, la iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

,,Sunt foarte emoționat, pentru că este o seară specială pentru mine, în care sunt alături de minunea mea, de sufletul meu, de ființa cu cel mai minunat zâmbet din lume”, așa și-a făcut Romică intarea pe scenă, asigurându-l pe Cornel că nu este vorba despre el, iar ce a urmat a stârnit hohote de râs din partea tuturor.

 ,,Am venit aici alături de omul cel mai drag de pe Pământ, iar acela nu ești tu, Romică!”, i-a transmis Cornel, la rândul său.

Daria Țociu, urmându-și tatăl în arta actoriei, studiază la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București și a fost deja apreciată pentru talentul său în diverse producții. Ada Palade, după mai mulți ani petrecuți în Anglia, s-a întors în țară pentru a-și relua activitatea artistică alături de tatăl său, având o legătură foarte strânsă cu acesta.

Toate aceste momente speciale și multe altele pot fi urmărite în noua ediție a iUmor, care va debuta sâmbătă, la ora 20:00, pe Antena 1 și AntenaPLAY. Emisiunea iUmor, care se bucură de o popularitate uriașă și are peste 2.6 milioane de abonați pe canalul său de YouTube, promite să fie un spectacol plin de divertisment, adecvat tuturor gusturilor.


Niciun comentariu despre subiectul „Romică Țociu și Cornel Palade, însoțiți de fiicele lor, Daria și Ada, pe scena emisiunii iUmor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile