miercuri, 11 septembrie 2024

Scenete clasice de comedie la iUmor

În cadrul celei de-a doua ediții a sezonului 17 al emisiunii iUmor, Lucian Ionescu și Oana Predescu au oferit publicului un moment de comedie memorabil, prin interpretarea unor scenete în rolurile cunoscuților actori români, Ștefan Bănică și Stela Popescu. Apariția lor pe scenă a fost bine primită, captând atenția și aprecierea juriului, format din Cosmin Natanticu, Delia, Cătălin Bordea și Cheloo, care, alături de actrița Oana Dragne și scenaristul Andreas Petrescu, evaluează concurenții în căutarea celor mai amuzante momente, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către DH Satelit România.

Oana Predescu si Lucian Ionescu la iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Interpretarea lor a adus un omagiu vibrant acestor figuri marcante ale scenei artistice românești, reușind să aducă un strop de nostalgie și emoție în sala plină. Reacțiile juraților au fost pe măsura prestației actorilor. Delia a exprimat entuziasmul față de performanța lor, subliniind cât de impresionant a fost momentul, în timp ce Cheloo a împărtășit surprinzător de multă emoție, lăudând în mod special prestația Oanei Predescu.

Oana Predescu si Lucian Ionescu la iUmor - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Această scenetă de comedie va fi disponibilă pentru vizionare sâmbătă, de la ora 20:00, pe Antena 1 și online pe AntenaPLAY, oferind publicului ocazia de a se bucura de unul dintre momentele remarcabile ale acestui sezon de iUmor, care continuă să adune diverse talente comice. iUmor își păstrează astfel locul ca un punct de atracție major în peisajul divertismentului românesc, cu un format dinamic și variat care captivază o audiență vastă.


Niciun comentariu despre subiectul „Scenete clasice de comedie la iUmor”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile