vineri, 20 septembrie 2024

Serialul „Classified”, disponibil la Antena Play

În această lună, AntenaPLAY și-a extins catalogul cu o serie de filme și seriale interesante, unul dintre ele fiind serialul „Classified”, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

Serialul „Classified” - Imagine remisă in comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

Acesta este o producție care combină elemente de acțiune, dramă și thriller, avându-i în rolurile principale pe Mélissa Désormeaux-Poulin și Patrick Labbé. Ei interpretează doi agenți ai Serviciilor Secrete din Canada, Rachel Miller și Émile Darcy, un cuplu care se bucură de o viață familială liniștită alături de cele două fiice ale lor, până când un incident neașteptat lângă ambasada americană le schimbă radical existența. Aventura, tensiunea și dilemele morale predomină în toate cele 10 episoade ale serialului, care a fost produs în anul 2022.

Pe lângă „Classified”, AntenaPLAY oferă o varietate de opțiuni cinematografice pentru septembrie. Fanii comediei romantice pot savura „Anything Else”, un film regizat de Woody Allen, care urmărește peripețiile unui tânăr scriitor în labirintul relațiilor amoroase. Pentru cei în căutarea umorului, „If I Were a Rich Man” prezintă o poveste plină de ironii despre un bărbat care se trezește peste noapte cu o avere, învățând pe pielea lui că banii nu garantează fericirea. „The Island of Lies” este un thriller care se bazează pe fapte reale și dezvăluie secrete întunecate de pe o insulă izolată. Serialul „30 And Single” aduce în prim-plan doi foști colegi de liceu care, întâlnindu-se după ani de zile, decid să-și onoreze un pact vechi de a se căsători dacă amândoi sunt încă singuri la 30 de ani. Totodată, „Motel Valkirias”, un alt serial nou, este un thriller care urmărește destinele a trei femei care se intersectează într-un motel izolat, un loc unde un jaf eșuat le schimbă viețile pentru totdeauna. Aceste opțiuni variate promit să capteze atenția tuturor celor care caută distracție de calitate în fața ecranelor lor.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul „Classified”, disponibil la Antena Play”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile