joi, 12 septembrie 2024

Sezonul final al serialului "Lia – Soția soțului meu" începe astăzi la Antena 1

Astăzi, de la ora 20:30, pe Antena 1, are loc premiera ultimului capitol al serialului de succes "Lia – Soția soțului meu". Această poveste de dragoste unică, care a cucerit inimile a milioane de telespectatori, revine cu un nou sezon plin de momente emoționante și situații captivante. Semnat de Ruxandra Ion și produs de Dream Film Production, sezonul patru promite să aducă noi provocări și răsturnări de situație pentru protagoniști, oferind suspans și intensitate în fiecare episod, difuzat joi și vineri, de la 20:30, anunță Antena Tv Group printr-un comunicat remis către HD Satelit România.

"Lia – Soția soțului meu" - Imagine remisă în comunicat de către Antena Tv Group pentru publicare pe HD Satelit România

După finalul impresionant al celui de-al treilea sezon, care a adus multe surprize, povestea continuă într-o direcție neașteptată pentru Lia (Ana Bodea) și Petru (Ștefan Floroaica). Relația lor este pusă la încercare, iar fiecare decizie pe care o vor lua va influența profund viitorul lor. În plus, apar noi intrigi care adaugă complexitate acțiunii, fiecare personaj având propriul său parcurs și evoluție.

Lia descoperă că urmează un nou capitol în viața ei, plin de speranță și responsabilități, iar relația cu Petru devine centrul tuturor încercărilor din viața lor. În același timp, alte personaje din universul serialului își continuă propriile povești, aducând în prim-plan emoții puternice și situații de viață pline de semnificație.

Nu ratați noul sezon din "Lia – Soția soțului meu", un serial care combină poveștile de viață ale personajelor cu emoția și pasiunea, în fiecare joi și vineri, de la ora 20:30, pe Antena 1.


Niciun comentariu despre subiectul „Sezonul final al serialului "Lia – Soția soțului meu" începe astăzi la Antena 1”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile