luni, 2 septembrie 2024

Toamna începe cu două emisiuni culinare în premieră la TV Paprika cu Prăjiturela!

TV Paprika aduce în această toamnă o dublă porție de savoare și tradiție prin lansarea a două emisiuni culinare în premieră, ambele având-o ca gazdă pe talentata Mihaela Sava, cunoscută publicului sub numele de Prăjiturela. Cele două seriale promit să încânte gusturile tuturor iubitorilor de bunătăți autentice și să aducă în casele românilor aromele inconfundabile ale bucătăriei tradiționale, anunță televiziunea printr o comunicat remis către HD Satelit România.

Prima emisiune, "Gusturi și arome din bucătăria bunicii, cu Prăjiturela", vă va transporta în universul cald și nostalgic al rețetelor de odinioară. Mihaela Sava explorează deserturile și preparatele care ne-au încântat copilăria, dezvăluind secretele bine păstrate ale bunicilor noastre. Fiecare episod este o călătorie emoționantă prin poveștile bunicilor invitate și tradițiile care încă se păstrează, condimentată cu rețete care vă vor aduce aminte de gustul autentic de acasă. Pregătiți-vă să redescoperiți plăcerile simple, dar savuroase, ale bucătăriei tradiționale, începând din 7 septembrie, în fiecare weekend, de la ora 20:30, doar la TV Paprika!

Cea de-a doua emisiune, "De la fermă în farfurie cu Prăjiturela", ne aduce mai aproape de originile ingredientelor pe care le folosim zilnic, evidențiind drumul parcurs de ingrediente, de la sursă la preparatul final. TV Paprika ne conduce într-o călătorie gustativă prin bucătăria românească, în care tradițiile rurale se îmbină armonios cu influențele moderne. În această serie, Prăjiturela explorează cum se transformă ingredientele proaspete, direct de la fermă, în preparate delicioase care încântă toate simțurile. Nu ratați premiera acestei noi emisiuni pe 7 septembrie și urmăriți fiecare episod în fiecare weekend, de la ora 21:00, la TV Paprika!


Prăjiturela vă invită să vă bucurați de momente speciale în bucătărie, alături de rețete inspirate de tradiție, autenticitate și dragostea pentru mâncare bună. 

TV Paprika vă așteaptă cu drag să descoperiți secretele culinare pe care doar bunicile le mai știu și să explorați împreună cu Mihaela Sava drumul pe care mâncarea îl parcurge de la fermă la farfurie.


Niciun comentariu despre subiectul „Toamna începe cu două emisiuni culinare în premieră la TV Paprika cu Prăjiturela!”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 10 articole în ultimele 7 zile